16 December, 2007

(video&audio) MUFTI MESIR BUKA PEKUNG KESESATAN WAHHABI lagi...

DR. SYEIKH ALI JUM'AH ( MUFTI KERAJAAN MESIR ARABIAN ) BONGKAR PUNCA KESESATAN WAHHABI.

Mufti Mesir Dr. Ali Jum'ah telah berkali-kali mengingatkan orang muslim awam agar tidak mengikut ajaran Wahhabi yang sering mengkafirkan ulama Islam dan umat Islam.

1- Dr. Syeikh Ali Jum'ah Mufti Mesir bongkar kesesatan dan menolak Wahhabi kerana kafirkan umat Islam dan JATUHKAN DAULAH ISLAMIAH:
* RUJUK TERJEMAHAN KENYATAAN MUFTI MESIR TERSEBUT DI: http://abu-syafiq.blogspot.com/2007/05/mufti-mesir-hentam-wahhabi.html


2- DR. ALI JUM'AH MUFTI MESIR BONGKAR PUNCA KESESATAN WAHHABI KINI BERPUNCA JAHIL AGAMA AMBIL ILMU TANPA BELAJAR CARA BETUL JUST KOREK KATA ALBANI, UTHAIMIEN, BINBAZ DAN LAIN-LAIN DARI JUHALAA ZAMAN KINI:

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?