21 April, 2008

(awas!) TULIS & GANTUNG NAMA ALLAH & NAMA NABI MUHAMMAD ADALAH KAFIR disisi Wahhabi


PASTINYA DI RUMAH-RUMAH ANDA DAN RUMAH-RIMAH SEBAHAGIAN WAHHABI TERGANTUNG DAN TERTERA NAMA ALLAH & NAMA NABI MUHAMMAD SEPERTI DI ATAS SAMBIL DIHIASI DENGAN UKIRAN YANG CANTIK.
TAHUKAH ANDA HUKUMNYA DISISI ISLAM. IANYA HALAL DAN HARUS. TETAPI DISISI KESEMUA WAHHABI HUKUMNYA ADALAH KUFUR, HARAM DAN SYIRIK...WALAUPUN SAYA DAPATI DI RUMAH WAHHABI BERBANGSA MELAYU SENDIRI PALING BANYAK DI GANTUNG HIASAN TERSEBUT.

WAHHABI MENGKAFIRKAN SELURUH UMAT ISLAM DAN JUGA WAHHABI MALAYU SENDIRI KERANA MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD DI RUANG-RUANG TAMU, DI DINDING-DINDING, DI KERETA-KERATA DAN DIMANA-MANA TEMPAT PUN. IANYA ADALAH KUFUR DAN SYIRIK DISISI AGAMA WAHHABI. APABILA KITA MENZIARAHI RUMAH-RUMAH, PEJABAT-PEJABAT WAHHABI MELAYU DI MALAYSIA KITA DAPATI NAMA ALLLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD DIGANTUNGKAN DI DINDING-DINDING RUMAH DAN PEJABAT MEREKA.SUBHANALLAH...
INILAH FITNAH DAN CELARU BILA WAHHABI KAFIRKAN WAHHABI JUGA..

INI BUKTI-BUKTI WAHHABI MENGKAFIRKAN UMAT ISLAM YANG MENGANTUNG, MENULIS, MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD:

1-

DI ATAS ADALAH BUKU SUSUNAN WAHHABI YANG DIEDARKAN SECARA PERCUMA MENGHUKUM SESIAPA YANG MENULIS,MELETAKKAN & MENGANTUNGKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD ADALAH HARAM,SYIRIK DAN KAFIR.

2-
DI BAWAH INI ADALAH KULIT BUKU BAHAGIAN BELAKANG SUSUSAN WAHHABI YANG MENGHARAMKAN DAN MENGKAFIRKAN UMAT ISLAM YANG MENULIS & MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD.

DI ATAS. LIHAT CONTOH YANG WAHHABI BERIKAN BAHAWA AMALAN MENULSI DAN MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD DI DINDING-DINDING, DI RUANG TAMU, DI KERETA-KERETA DAN SELAINNYA ADALAH SYIRIK, HARAM DAN KUFUR.

3-
DI BAWAH INI KENYATAAN SYEIKH WAHHABI SOLEH AL-UTHAIMIEN MENGENAI HUKUM MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD

DI ATAS ADALAH KENYATAAN RASMI BERTULIS DARI TOK GURU WAHHABI SOLEH AL-UTHAIMIEN MENDAKWA SESIAPA YANG MELETAKKAN NAMA ALLAH DAN DISEBELAH NAMA ALLAH ITU PULA DILETAKKAN NAMA NABI MUHAMMAD MAKA DIA MUSYRIK SAGHIR DAN HUKUM MELETAKKANNYA ADALAH HARAM DOSA BESAR.

4-
DIBAWAH INI FATWA RASMI BIN BAZ AL-WAHHABI, SOLEH FAUZAN DAN WAHHABI-WAHHABI YANG SEWAKTU DENGANNYA MENGENAI HUKUM LETAK NAMA ALLAH DAN NAMA NABI MUHAMMAD

DI ATAS ADALAH KERTAS FATWA WAHHABI SECARA RASMINYA YANG DIAKUI OLEH AL-WAHHABI KABIR ABDUL AZIZ BIN BAZ, AL-WAHHABI SOLEH BIN FAUZAN DAN KESEMUA WAHHABI TELAH BERFATWA (LIHAT TANDA TANGAN MEREKA BAHAGIAN BAWAH) BAHAWA HARAM, SYIRIK DAN KUFUR HUKUM MENULIS, MENGANTUNG & MELETAKKAN NAMA ALLAH BERSEBELAHAN NAMA NABI MUHAMMAD BEGITU JUGA HUKUMNYA YANG MELETAKKAN NAMA NABI MUHAMMAD DISEBELAHNYA PULA NAMA ALLAH.


Saya ( Abu Syafiq) mengatakan...Ya memang nama Allah dan nama Nabi Muhammad bukan bertujuan untuk digantungkan semata-semata tetapi tidak salah melakukkannya daripada mengantungkan gambar kere, monyet dan selainnya baik kita letekkan nama Allah dan nama nabi Muhammad, tetapi Wahhabi amat pelik. Wahhabi mengantungkan gambar-gambar tok guru mereka Bin Baz, Albani dan selainya boleh plak.Gambar dan nama-nama keluarga mereka pun digantungkan dan sebagainya. Tapi bila nama Allah dan nama Nabi Muhammad plak mereka akan hukum kufur, syirik dan haram...inilah tandanya mereka adalah pembenci Allah dan Nabi.
Semoga Allah memeberi hidayah iman kepada Wahhabi melayu dan meletapkan kita Ahli Sunnah dijalan yang benar.

www.abu-syafiq.blogspot.com

1 comment:

pedang agama said...

orang melayu islam sudah lama menggantung kalimah dua di atas.

ia satu simbol kepada Islam yang mana Batin itu ALLAH dan ZAHIR itu Rasulullah.

Jikan ZAHIR tiada maka bagaimana kita akan pandai menyembah yang BATIN ?

dan menggantungkan kalimah tidak sama ertinya kita menggantung ALLAH dan MUHAMMAD di dinding tetapi ia satu isyarat peringatan mudah kepada kita agar sentiasa taat di dalam ibadat kepada ALLAH.

dan bukankah sunat dilihat ayat quran walau tidak dibaca ?

tentu ALLAH dan MUHAMAAD lagi utama dilihat kerana ia asal kepada Kitab Al Quran itu !

terima kasih tuan blog kerana pendedahan mantap dan berterusan di atas.

Moga ia akan memenggal leher leher wahabi atau dirasuk wahabi tanpa disedari.

moga diberkati ALLAH !


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?