05 April, 2008

(Penting.Pengkhianatan Wahhabi Terhadap Islam) WAHHABI ROBOHKAN TEMPAT SA'I SOFA & MARWAH

Abu Syafiq ( 012-2850578 )

WAHHABI YG BERAQIDAH ALLAH SERUPA DENGAN MAKHLUK DUDUK DI ATAS KERUSI KINI TELAH MENCABAR DUNIA ISLAM DENGAN MEROBOHKAN TEMPAT SA'I ANTARA BUKIT SOFA DAN BUKIT MARWAH.

Sekarang ini Wahhabi telah meroboh tempat asal sa'i antara Bukit Sofa dan Bukit Marwah bertujuan supaya amalan ibadah umat Islam tidak diterima oleh Allah. Inilah Roh Yahudi.
Selepas umat Islam menunaikan haji tahun lepas Wahhabi telah merobohkan tempat Sa'i yang asal dan Wahhabi membina di tempat yang baru luar dari kawasan asal sa'i antara Bukit Sofa dan Marwah.

Ketahuilah bahawa siapa yang melakukan sa'i ditempat yang baru (bukan tempat asal yang lama) yang mana tempat sa'i yang baru tersebut dibina oleh Wahhabi maka hukum sa'i nya adalah TIDAK HARUS dan TIDAK SAH disisi Islam kerana ianya terkeluar dari kawasan tempat sa'i yang asal. Ini bererti seorang yang telah berniat ihram dan, tawaf kemudian dia melakukan sa'i di tempat yang baru tersebut (bukan tempat asal) maka sa'i nya tidak sah dan DIA MASIH DALAM KEADAAN IHRAM.

Inilah kehinaan dan kejahatan Wahhabiyah. Mereka mengubah tempat sa'i ke tempat yang baharu dan berkemungkinan pula nanti Ka'abah pun mereka akan ubah tempatnya.na'uzubillaah.

Semoga Allah membalas kejahatan Wahhabiyah ini dengan balasan yang setimpal.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?