04 August, 2008

Syeikh Nizar Al-Halabi (Syeikh ASWJ) Mati DiBunuh Oleh Wahhabi Dengan Kejam

LIHAT VIDEO SYEIKH NIZAR ( SYEIKH AHLI SUNNAH ) YANG DIBUNUH DENGAN KEJAM OLEH WAHHABI.Berkata ulama Islam antaranya Syeikh Syed Ahmad Zaini Dahlan: " Muhammad bin Abdul Wahhab dan pengikutnya apabila mereka kalah dalam perdebatan dengan ulama Islam mereka akan membunuh ulama itu dan sekiranya mereka tidak dapat membunuh ulama Islam tersebut mereka akan mengupah orang untuk membunuh ulama Islam tersebut" Rujuk Al-Umara Fi Biladil Haram.
Demikianlah telah pun terbukti keganasan semua yang berfikrah Wahhabi.

Syeikhy Syeikh Nizar Al-Halabi merupakan seorang ulama Islam yang mengorbankan segala kehidupannya demi kebaikan umat Islam dan menyebarkan ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah sebenar.

Pada 31 Ogos tahun 1995M beliau telah dibunuh oleh pejuang Wahhabi dengan dikhabarkan arahan datang dari Abdur Rahman Ad-Dimasyqiyyah salah seorang penganut ajaran Wahhabi tegar yang kini menetap di Australia dan berulang alik ke Saudi.

Selang beberapa tahun selepas pembunuhan tersebut, dua orang dari pembunuh kepada Syeikh Nizar Al-Halabi tadi telah ditangkap dan ditanya dalam mahkamah: 'adakah benar kamu semua berfahaman Wahhabi?' mereka (pembunuh) menjawab: ' Ya sudah PASTI!'.
Kemudian ditanya: 'Mengapa kamu membunuh Syiekh Nizar Al-Halabi itu?'..lantas Wahhabi yang membunuh Syeikh Nizar tadi menyatakan: ' Kerana dia ( Syeikh Nizar Al-Halabi )menyambut Maulidur Rasul dan berselawat ke atas Rasul'. Kemudian mahkamah Lubnan telah menjatuhkan hukuman ke atas Wahhabi yang membunuh Syeikh Nizar Al-Halabi.

Inilah Wahhabi yang mengkafirkan dan menghalalkan darah umat Islam juga kini mempraktikkannya secara halus.

Awas!
sejarah telah banyak tertulis dengan darah umat Islam yang dibunuh oleh WAHHABI!

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?