23 September, 2008

Wahhabi (DRMAZA) mengkafirkan Ibnu Batutah
MUFTI PERLIS MOHD ASRI BIN ABDUL TALIB DAN KESEMUA WAHHABI MENGKAFIRKAN SYEIKH IBNU BATUTAHWahhabi(DrMaza) akan mengkafirkan sesiapa sahaja yang menolak Ibnu Taimiah termasuk Syeikh Ibnu Batutah pun habis dikafrikan oleh Wahhabi. Seolah-olah Ibnu Taimiah ma'sum seperti Nabi disisi Wahhabi. Wahhabi juga bermain 'taqiyyah' seperti Syiah iaitu Wahhabi mengkafirkan Ibnu Batutah kemudian berbelit pula. Lihat bukti di atas antara teks Wahhabi (DrMaza) mengkafirkankan dan menghukum syirik terhadap Ibnu Batutah (Pengarang Rehlah Ibnu Batutah) atas dakwaan kononnya Ibnu Batutah mengakui perkara syirik.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?