07 October, 2008

AL-ALBANI WAHHABI (DrMaza) TUDUH ISTERI NABI BERZINA?

WAHHABI TERMASUK TEKONG MEREKA NASIRUDDIN AL-ALBANIY KERAP MENGHINA KETURUNAN RASULULLAH SEHINGGA WAHHABI MENGHARUSKAN ZINA TERHADAP ISTERI NABI MUHAMMAD SAIDATUNA 'AISYAH RADHIYALLAHU 'ANHA
Betapa busuk hati Wahhabi dicampur dengan fatwa-fatwa sesat mereka yang menjisimkan dan menyamakan Allah dengan makhluk juga membawa fahaman hukum-hakam yang pelik dan mengkafikran umat Islam seluruhnya.

Dulu mereka membunuh keturunan Rasululla dan kini mereka berani menghina isteri-isteri Nabi Muhammad lantas Saidatuna 'Aisyah Bint Abu Bakar Asy-Syiddiq juga tidak terlepas dengan penghinaan Wahhabi yang menuduh keharusan zina dilakukan oeh isteri Nabi yang termulia ini.

Sedangkan Allah telah menafikanbya dengan mensucikan isteri-isteri Nabi dari perbuatan seperti zina, firmanNya:

انما يريد الله ليذهب عنكم الرجس اهل البيت ويطهركم تطهيرا

-----------

* AL-ALBANIY DAN SEMUA WAHHABI MENGHARUSKAN PERBUATAN ZINA BERLAKU KEPADA ISTERI-ISTERI NABI TERMASUK SAIDATUNA 'AISYAH. Rujuk kitab Wahhabi karangan Nasiruddin Al-Albaniy berjudul Al-Silsilah As-Sohihah juzuk 6 ms 26-35.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?