05 December, 2008

Mufti Seluruh M'sia Bongkar Penyelewengan 'Lelaki Jalang'

SELURUH MUFTI MALAYSIA MEMBONGKAR SIAPAKAH PEMECAH UMAT MENGUNAKAN NAMA MUFTI?
Kenalilah siapa lelaki 'jalang' yang menyamakan Allah dengan makhluk dan mengkafirkan ulama Islam serta membawa idea-idea yang merosakkan umat Islam sejagat.
Lihat dan dengar kupasan Mufti Perak SS Dato' Harun Sani mewakili seluruh mufti-mufti di Malaysia mengenai lelaki tersebut:


klik pada gambar utk dgr dan lihat video.


klik pada gambar utk dgr dan lihat video.


*Wahai 'lelaki jalang'...
Memang patut kau kena 'tendang'. Kau maki seluruh jabatan agama Islam. Kau puji seluruh amalan agama batil bukan Islam. Kau hina ulama Islam. Kau bawa fatwa baru yang menyusahkan umat Islam. Kau bagi hukum bercanggah dengan hukum Islam. Kau suka membid'ahkan amalan Islam kau lupa kau lah pembawa bid'ah yang paling besar abad ini pabila kau menyamakan Allah dengan makhluk dan kau menjisimkan Allah.

Jgn kau buat kecoh kat sana negara barat sudah lah seperti kau buat 'amalan terbalik' time dulu-dulu.
Ingat! 'amalan terbalik' tu tetap haram tidak kira di Jordan ke M'sia ke UK ulu kelang ke...
Berambuslah dari negara yang kau kafirkan seluruh penduduknya ini negara kami Al-Asya'irah Ahli Sunnah Wal Jamaah Malaysia ini.
Kau kafirkan ulama Islam Malaysia. Kau hina pengajian mentauhidkan Allah. Kau hina pengajian akidah Islam. Kau benci segala amalan baik...Paling pening kau menangis kau rasa kau betul padahal kau ketawa melakukan maksiat. Ketahuilah engkau dikutuk kerana engkau berfahaman songsang mongsang. Maka saudara semanusia ku...BERTAUBATLAH....

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?