22 December, 2008

Si Jumud Asri Mengkafirkan Ulama & Menyamakan Allah Dengan Makhluk

MOHD ASRI BIN ABDUL TALIB YANG MENGHARAMKAN UMAT ISLAM MENGUBAH NAMA BAPA TETAPI DIA SENDIRI MENUKAR NAMA BAPANYA DARI ABDUL TALIB KEPADA ZAINUL ABIDIN, DIA (ASRI) MENGHUKUM SELURUH UMAT ISLAM SEBAGAI MURTAD DAN MENYAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK DI DALAM SYARAHANNYA DAN BUKU TULISANNYA BERJUDUL "10 PERKARA BATAL ISLAM DAN APA ITU SYIRIK". TIDAK TERLEPAS JUGA NEGARA SAUDI ARABIA DIHUKUMNYA SEBAGAI KAFIR DAN MURTAD.


KENALI MOHD ASRI PENTAKFIR DAN TUKANG SAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK INI MELALUI LIDAH SELURUH MUFTI MALAYSIA. MEREKA KENAL AKAN SIAPA LELAKI WAHHABI INI. LIHAT 2 VIDEO DIBAWAH:
1


2

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?