29 December, 2008

Asri+Wahhabi Sembah Ibnu Taimiah (berbukti)


MOHD ASRI ZAINUL ABIDIN BEKAS MUFTI PERLIS MENDAKWA ALLAH BERFIRMAN DALAM AL-QURAN DAN HADITH QUDSI BAHAWA IBNU TAIMIAH ADALAH MUJADDID.
Lirik Mohd Asri dan sajaknya banyak menyamakan Allah dengan dirinya sendiri dan dengan Wahhabi-wahabi lain. Ini kerana dakyah mereka adalah menyamakan Allah dengan makhluk dan mengkafirkan umat dan ulama Islam.

Dalam kenyataan Mohd Asri bekas mufti perlis ini terdapat banyak puisi, sajak & pantun yang menghina, memaki-hamun, menyamakan Allah dengan dirinya, menyembah dan mendewa-dewakan Ibnu Taimiah, mengkafirkan ulama Islam dan memutar belit fakta Islam serta memfitnah dan menuduh Allah dengan apa yang tidak pernah Allah firmankan...antaranya:

Dalam sajak dan lirik Mohd Asri yang berjuduk SUARA TAJDID KAMI tertera pemujaan melampau sehingga ke tahap menipu Allah.
Dr. Mohd Asri berkata pada 30 mei 2008 di Kangar:
SUARA TAJDID KAMI
(Balada Buat Ibn Taimiyyah)

Aduhai imam pujian zaman
Dikau mujaddid pilihan Tuhan


PERHATIKAN PADA KENYATAAN ASRI DAN WAHHABI TADI:
" DIKAU (IBNU TAIMIAH) MUJADDID PILIHAN TUHAN "

Ahli Sunnah Wal Jamaah memberi komen:
Wahai Asri Al-Wahhabi penyembah Ibnu Taimiah! Kenyataan kamu kononnya Allah sendiri yang memilih Ibnu Taimiah sebagai Mujaddid adalah satu pendustaan kepada Allah.

Di surah dan ayat manakah Allah menyebut Ibnu Taimiah itu sebagai Mujaddid??!! Di dalam Hadith Qudsi manakah Allah mengatakan Ibnu Taimiah sebagai Mujaddid??!!Atau dimana hadith Nabi yang memuja Ibnu Taimiah sebagai Mujaddid??! Tahukah kamu bahawa Ibnu Taimiah hidup setelah lebih 700 tahun wahyu tamat diturunkan??!! Setelah ratusan tahun Nabi wafat??! Maka bila masa pula Allah memilih Ibnu Taimiah sebagai Mujaddid??!! Kamulah pendusta paling besar kepada Allah abad ini wahai Wahhabi!. Dan katamu paling kamu sendiri tidak kamu kotakan.

Kamu berang dan marah bila umat Islam memuji Nabi Muhammad tetapi waktu yang sama kamu puja-muja Ibnu Taimiah kononnya Allah yang pilih dia sebagai Mujaddid. Mana ayat kata gitu?? nama Ibnu Taimiah sendiri pun tidak pernah tertera di dalam satu huruf Al-Quran dan Hadith nabawi.

Ketahuilah bahawa kesemua lirik, sajak, puisi Mohd Asri Zainul Abidin terdapat puluhan kutukan, makian, menyamakan Allah dengan makhluk, menyamakan Allah dengan dirinya sendiri, memuja insan yang ditolak oleh ulama mazhab empat ke tahap memfitnah Allah dan berdusta kononnya Allah berfirman Ibnu Taimiah sebagai Mujaddid.
Bahkan terdapat banyak kenyataan Mohd Asri dalam lirik sajaknya tersebut pelbagai ungkapan bertentangan dengan Islam.

Wahai Penipu! pengkhianat! dan penyembah Ibnu Taimiah!...bertaubatlah.

www.abu-syafiq.blogspot.com

28 December, 2008

Sambutan Muharram Masuk Neraka Paling Dalam - WAHHABI

HAKIKATNYA SAMBUTAN MA'AL HIJRAH ATAU AWAL MUHARRAM ADALAH AMALAN YANG TIDAK BERTENTANGAN DENGAN ISLAM DAN BUKANLAH IBADAH KHUSUS TETAPI IA ADALAH ANTARA JALAN MERAPATKANKAN DAN MENGUATKAN UKHUWWAH ISLAMIYAH DAN TIDAK BERDOSA SEKIRANNYA TIDAK MENYAMBUTNYA.

MALANGNYA KESEMUA WAHHABI MENGHUKUM SESIAPA YANG MENYAMBUT MA'AL HIJRAH ATAU AWAL MUHARRAM INI SEBAGAI MURTAD KHUSUSNYA KEPADA PARA ULAMA ISLA.

WAHHABI SERING MENDAKWA BAHAWA MANUSIA YANG MENYAMBUT MA'AL HIJRAH KERANA KEJAHILAN MEREKA IANYA ADALAH BID'AH MAKA DIA SESAT TETAPI TIDAK MASUK NERAKA, MANAKALA ULAMA YANG TAHU LANTAS MENYAMBUTNYA MAKA WAHHABI MENGHUKUM ULAMA ITU SEBAGAI KAFIR MURTAD MASUK NERAKA. INILAH KEDAJALAN WAHHABI GEMAR MENGKAFIRKAN ULAMA ISLAM.


* Awas! Ada beberapa Wahhabi tanah-air kita pergi ke negara barat memburukkan Islam disana pula setelah memporakan-perandakan umat Islam di Malaysia dengan mempergunakan nama fatwa tetapi ia penuh dengan karut marut dan khurafat.

www.abu-syafiq.blogspot.com

22 December, 2008

Si Jumud Asri Mengkafirkan Ulama & Menyamakan Allah Dengan Makhluk

MOHD ASRI BIN ABDUL TALIB YANG MENGHARAMKAN UMAT ISLAM MENGUBAH NAMA BAPA TETAPI DIA SENDIRI MENUKAR NAMA BAPANYA DARI ABDUL TALIB KEPADA ZAINUL ABIDIN, DIA (ASRI) MENGHUKUM SELURUH UMAT ISLAM SEBAGAI MURTAD DAN MENYAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK DI DALAM SYARAHANNYA DAN BUKU TULISANNYA BERJUDUL "10 PERKARA BATAL ISLAM DAN APA ITU SYIRIK". TIDAK TERLEPAS JUGA NEGARA SAUDI ARABIA DIHUKUMNYA SEBAGAI KAFIR DAN MURTAD.


KENALI MOHD ASRI PENTAKFIR DAN TUKANG SAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK INI MELALUI LIDAH SELURUH MUFTI MALAYSIA. MEREKA KENAL AKAN SIAPA LELAKI WAHHABI INI. LIHAT 2 VIDEO DIBAWAH:
1


2

16 December, 2008

BUSH Berakidah ALLAH DUDUK DI LANGIT kena baling kasut

PRESIDEN AMERIKA G.W. BUSH YANG MEMPERCAYAI 'ALLAH BERADA DILANGIT' TELAH DIHINA DIKUTUK DIBALING KASUT. WAHABI BILA LAGI NAK KENA....


Video Bush Yang Berakidah Kafir ALLAH BERADA DI LANGIT DAN DUDUK DI LANGIT Dibaling Kasut Dua Kali...Wahhabi bila lagi...?


Video tarian Mujassimah Musyabbihah?

Akidah dan kepercayaan Presiden Amerika yang zalim ini adalah sama dengan akidah Mujassimah & Musyabbihah zaman moden ini iaitu Allah menyerupai makhluk dan Allah duduk di atas langit serta Allah berada di langit. Demikianlah akidah Presiden Amerika yang kafir zalim ini. Sebahagian pengkaji menyatakan bahawa Bush berpegang dengan agama kristian dan sebahagian yang lain mendakwa Yahudi adalah agama pilihan Bush.

Apapun agama yang dipercayai dan dipegang oleh Bush, dia tetap berakidah sama dengan rakan karibnya Musyabbihah dan Mujassimah iaitu ALLAH BERADA DI LANGIT.


AKIDAH YAHUDI "ALLAH DUDUK ATAS KERUSI DI LANGIT"
Dalam kitab Yahudi Safar Al-Muluk Al-Ishah 22 Nombor 19-20Yahudi menyatakan akidah kufur di dalamnya :
قال فاسمع إذاً كلام الرب قد رأيت الرب جالسًا على كرسيه و كل جند السماء وقوف لديه عنيمينه و عن يساره
Kata-kata kufur Yahudi tersebut bermaksud :
“Berkata : Dengarlah akan engkau kata-kata tuhan,telahku lihat tuhan duduk di atas kursi dan kesemua tentera langit berdiri di sekitarnya kanan dan kiri” .


AKIDAH KRISTIAN "ALLAH DUDUK&BERADA DI LANGIT"
Dalam website Kristian kafir : http://www.hesenthisword.com/lessons/lesson5.htm
lihat pada :
عاشرا: ذكر عنه ما ورد عن الله في العهد القديم

Kristian kafir kata pada nom 7 :
“الله جالس على الكرسي العالي” (اش 6 :1-10) .
Kata kufur tersebut bermaksud :
"Allah Duduk Di atas Kursi Yang Tinggi”.

Manakala akidah Islam menafikan sifat duduk bagi Allah. Allah tidak berada dilangit dan langit bukan tempat bagi Allah begitu juga Allah tidak berada di atas arasy.
Akidah Islam adalah Allah Wujud Tanpa Tempat...Dia tidak memerlukan mana-mana tempat.

14 December, 2008

Sulaiman B. Abdul Wahhab Mengkafirkan Wahhabi

SYEIKH SULAIMAN BIN ABDUL WAHHAB SAUDARA KANDUNG KEPADA PENGASAS AJARAN WAHHABI (MUHAMMAD BIN ABDUL WAHHAB) MENGHUKUM AJARAN WAHHABIYAH SEBAGAI KAFIR.Muhammad Bin Abdul Wahhab adalah seorang insan yang telah menderhakai bapanya sendiri iaitu Abdul Wahhab Bin Sulaiman seorang ulama mazhab Hambali yang terkenal, bapanya itu juga menolak ajaran yang dibawa oleh anaknya itu Muhammad (Wahhabiyah).

Turut menolak fahaman Wahhabiyah ini Syeikh Sulaiman Bin Abdul Wahhab saudara kandung kepada pengasas ajaran Wahhabi Muhammad Bin Abdul Wahhab. Dalam kitab beliau berjudul As-Sawaiqul Al-Ilahiyyah Fi Ar-Raddi 'Ala Al-Wahhabiyah karangan Syeikh Sulaiman tersebut menolak ajaran Wahhabiyah dan menyifatkan Wahhabiyah sebagai ajaran TAKFIR mengkafirkan umat Islam. Itulah fahaman Wahhabi yang dijelaskan oleh Syeikh Sulaiman tersebut: AJARAN WAHHABI ADALAH AJARAN MENGKAFIRKAN UMAT ISLAM AJARAN TAKFIR.

Kemudian dalam kitab tersebut Syeikh Sulaiman Bin Abdul Wahhab tadi turut menolak habis-habisan golongan tersebut dan menghukum mereka sebagai KAFIR atau JAHIL dan SESAT. Rujuk Kitab beliau tadi berjudul As-Sawaiqul Al-Ilahiyyah Fi Ar-Raddi 'Ala Al-Wahhabiyah cetakan Pertama di Iraq pada tahun 1306H 1888M pada mukasurat 18.

Rasulullah bersabda yang bermaksud: " Barangsiapa yang mengkafirkan saudara Islam maka dia jatuh kafir atau sebaliknya ". Riwayat Muslim.
Wahhabi mengkafirkan seluruh umat Islam tanpa hak maka hukum tersebut kembali kepada mereka.

* Maka amat jelas yang lebih mengenali ajaran Wahhabi dan pengasasnya itu (Muhammad bin Abdul Wahhab) adalah saudara kandungnya sendiri iaitu Syeikh Sulaiman bin Abdul Wahhab dan bapanya sendiri dan mereka menolak ajaran Wahhabi dan ajaran Muhammad bin Abdul Wahhab itu kerana ajaran Wahhabi suka mengkafirkan umat islam dan Wahhabi adalah ajaran TAKFIR dan mereka (Wahhabi) adalah sesat.

AWAS! PENDAKWAH WAHHABI KINI BERADA DI UK DALAM RANGKAIAN MEREKA MENJISIMKAN DAN MENYAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK SERTA MENGKAFIRKAN DAN MEMBID'AHKAN UMAT ISLAM!!!AWAS!

www.abu-syafiq.blogspot.com

08 December, 2008

Fatwa Sesat Wahhabi: Takbir Raya 'Eidul Adha BID'AH MASUK NERAKA
Kesemua umat Islam di masjid-masjid, surau-surau ketika tibanya Hari Raya 'Eidul Adha mereka akan mengumandangkan takbir raya seperti biasa kita dengar sejak bezaman dan bertahun lalu. Ianya adalah tidak salah dan tidak bercanggah dengan Islam bahkan bukan bid'ah kerana melaungkan takbir raya dilakukan dizaman Nabi Muhammad.

Paling malang Wahhabi menghukum amalan takbir raya pada 'Eidul Adha sebagai BID'AH, SESAT, MASUK NERAKA.
Rujuk fatwa Wahhabi yang telah discan di atas dan rujuk juga laman rasmi Wahhabi yang MENGHUKUM TAKBIR RAYA SEBAGAI SESAT, BID'AH DAN MASUK NERAKA.
( http://www.binbaz.org.sa/mat/16498 ).

Antum yangf bertakbir raya tadi masuk neraka juga disisi agama Wahhabi.

05 December, 2008

Mufti Seluruh M'sia Bongkar Penyelewengan 'Lelaki Jalang'

SELURUH MUFTI MALAYSIA MEMBONGKAR SIAPAKAH PEMECAH UMAT MENGUNAKAN NAMA MUFTI?
Kenalilah siapa lelaki 'jalang' yang menyamakan Allah dengan makhluk dan mengkafirkan ulama Islam serta membawa idea-idea yang merosakkan umat Islam sejagat.
Lihat dan dengar kupasan Mufti Perak SS Dato' Harun Sani mewakili seluruh mufti-mufti di Malaysia mengenai lelaki tersebut:


klik pada gambar utk dgr dan lihat video.


klik pada gambar utk dgr dan lihat video.


*Wahai 'lelaki jalang'...
Memang patut kau kena 'tendang'. Kau maki seluruh jabatan agama Islam. Kau puji seluruh amalan agama batil bukan Islam. Kau hina ulama Islam. Kau bawa fatwa baru yang menyusahkan umat Islam. Kau bagi hukum bercanggah dengan hukum Islam. Kau suka membid'ahkan amalan Islam kau lupa kau lah pembawa bid'ah yang paling besar abad ini pabila kau menyamakan Allah dengan makhluk dan kau menjisimkan Allah.

Jgn kau buat kecoh kat sana negara barat sudah lah seperti kau buat 'amalan terbalik' time dulu-dulu.
Ingat! 'amalan terbalik' tu tetap haram tidak kira di Jordan ke M'sia ke UK ulu kelang ke...
Berambuslah dari negara yang kau kafirkan seluruh penduduknya ini negara kami Al-Asya'irah Ahli Sunnah Wal Jamaah Malaysia ini.
Kau kafirkan ulama Islam Malaysia. Kau hina pengajian mentauhidkan Allah. Kau hina pengajian akidah Islam. Kau benci segala amalan baik...Paling pening kau menangis kau rasa kau betul padahal kau ketawa melakukan maksiat. Ketahuilah engkau dikutuk kerana engkau berfahaman songsang mongsang. Maka saudara semanusia ku...BERTAUBATLAH....

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?