26 March, 2009

SILA LAYARI : http://abu-syafiq.com


http://abu-syafiq.com

ATAS PERMINTAAN PIHAK ATASAN DARI BEBERAPA BADAN KERAJAAN. BLOG INI TELAH DINAIK TARAF KEPADA LAMAN WEB. SILA LAYARI http://abu-syafiq.com


Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh semua.
Islam merupakan agama yang menjadi pilihan seluruh para Anbiya'. Para Anbiya' mentauhidkan Allah dan tidak menyekutukan Allah dengan sesuatu pun serta tidak menyamakan Allah dengan makhluk. Maha suci Allah dari penyerupaan makhluk-makhlukNya. Allah wujud tidak memerlukan tempat. Oleh kerana idola kita adalah para Nabi maka berketetapan dalam agama yang murni ini merupakan jalan pemberi kesenangan dunia dan akhirat.

Ahlah Wasahlan Selamat Datang
ke laman ini (www.abu-syafiq.com) diucapkan buat pencinta para Nabi & Ulama. Moga dengan kewujudan laman internet saya yang tidak seberapa ini dapat menambah maklumat dan menguatkan ikatan Ahli Sunnah Wal Jama'ah yang sudah lama dibina oleh insan yang mulia disisi Allah bermula dari junjungan besar kita Nabi Muhammad sehingga Imam Abu Hasan Al-Asy'ary dan ulama-ulama selepas beliau.

Dalam laman ini juga dipaparkan beberapa nasihat buat musuh Ahli Sunnah Wal Jama'ah yang bertopengkan nama Ahli Sunnah Wal Jama'ah seperti Musyabbihah, Mu'tazilah, Rafidah dan lain-lain kesemuanya bertujuan menyatukan aqidah dan fahaman dibawah laungan Ahli Sunnah Wal Jama'ah .

Ayuh ! mari kita semua bersatu dibawah Ahli Sunnah Wal Jama'ah sebenar.

Selamat melayari.
Wassalam.

Abu Syafiq.
http://abu-syafiq.com

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?