27 August, 2009

HIZBU TAHRIR MENGKAFIRKAN PEMIMPIN ISLAM WALAUPUN MEREKA BERPUASA DAN SOLAT


BAHAYA HIZBU TAHRIR KE ATAS MASYARAKAT ISLAM DI MALAYSIA KERANA MENGHUKUM UMAT ISLAM YANG BERPUASA DAN MENUNAIKAN SOLAT SEBAGAI KAFIR TERKELUAR DARI ISLAM.

WAHAI HIZBU TAHRIR HENTIKAN FITNAH DAN TUDUHAN KAMU KE ATAS UMAT ISLAM!Hizbu Tahrir merupakan ajaran yang merosakkan perpaduan umat Islam. Mereka sering menghukum umat Islam dengan penghukuman yang dasyat. Tetapi apabila berhadapan dengan umat Islam mereka akan berputar-putar kerana gerun berterus terang sehingga hukum itu kembali kepada mereka sendiri. Amat memalukan juga mereka tidak mengenali langsung pemimpin-peminpin mereka sendiri.

Pada kali ini didedahkan cebisan bukti bahawa Hizbu Tahrir mengkafirkan umat Islam khususnya pemimpin-pemimpin Islam.

Berkata Hizbu Tahrir didalam buku mereka berjudul Nida Har Ilal Muslimin Min Hizbi Tahrir mukasurat 105: "Manakala di negara-negara para pemimpinnya adalah petugasnya seperti negara Pakistan, Iraq, Jordan, Lubnan, Saudi Arabia, Indonesia, Sudan dan selainnya wajib dan fardhu ke atas umat Islam untuk menentang semua pemimpin negara-negara itu....dan demikian kerana mereka telah kafir walaupun mereka berpuasa dan solat". Sila rujuk scan kitab Hizbu Tahrir tersebut di bawah.
Ulasan:
Kenyataan Hizbu Tahrir di atas adalah menghukum kafir semua pemimpin Islam atas dasar kononnya tidak melaksanakan hukum Islam. Hizbu Tahrir sering mempergunakan ayat Al-Quran dengan tafsiran Khawarij yang ditolak oleh Islam tanpa merujuk kepada ahli Tafsir dan kitab tafsir. Inilah padahnya jika belajar agama dari Muktazilah dan Khawarij yang ditolak oleh Islam.

Perhatian kepada semua pemimpin negara Malaysia ini termasuk semua parti seperti PAS, UMNO dan selainnya yang mengucap dua kalimah syahadah dan tidak berakidah salah bahawa Hizbu Tahrir mengkafirkan anda semua wahai pemimpin negara. Satu tindakan tepat perlu diambil ke atas Hizbu Tahrir yang mengkafirkan semua pemimpin Islam walaupun pemimpin Islam itu mengucap dua kalimah syahadah, berpuasa dan solat seperti yang jelas dari kenyataan Hizbu Tahrir dari buku mereka sendiri.

Wassalam.

1 comment:

Abuniam said...

mari kita pertahankan faham Ahlissunnah wal jama'ah yang sebenarnya.


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?