02 November, 2009

HORMATILAH YAHUDI- Dr.Maza

MOHD ASRI ZAINUL ABIDIN MINTA UMAT ISLAM HORMATI YAHUDI WAKTU YANG SAMA DIA MENGHINA JABATAN AGAMA ISLAM

Mohd Asri Bin Zainul Abidin (atau nama asal ayahnya yang diubah setelah dia sendiri mengharamkannya iaitu Abdul Talib) beliau iaitu Dr. Mohd Asri kelihatan jelas cuba mengajak manusia menghormati Yahudi. Dalam masa yang sama Mohd Asri tidak menghormati Institusi dan Jabatan Agama Islam bahkan menghina Jabatan-jabatan agama Islam dengan begitu meluas di media-media. Cubalah pembaca budiman renung seorang lelaki ini sanggup menghina orang yang Islam bahkan menghina Jabatan Islam waktu yang sama menyuruh umat Islam agar menghormati Yahudi. La Haulawala Quwwata Illa Billah.

-Umat Islam Dan Jabatan Islam Asri Hina. - Orang Yahudi Pula Asri Suruh Diberi Penghormatan. Subhanallah.

Inikah pejuang yang dibanggakan oleh SIS? oleh parti politik di Malaysia yang berani dan sanggup berjuang dengan nama Islam nan adil? Ketahuilah anda semua telah ditipu oleh lelaki ini. Jangan terperangkap dengan jerat Musyabbihah Mujassimah Takfiriyah.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?