16 December, 2009

WAHHABI PALSUKAN KITAB IMAM NAWAWI-berbukti

WAHHABI MUNGKIN SANGGUP MENOKOK TAMBAH AYAT ALQURAN DAN MEREKA-REKA HADITH NABI DENGAN TEKS DARI NAFSU MEREKA SENDIRI. PERBUATAN TERKUTUK INI DITOLAK OLEH ULAMA AHLI SUNNAH WAL JAMA'AH DEK WAHHABI TELAH BANYAK MENGUBAH TEKS BUKU-BUKU DAN KITAB-KITAB PARA ULAMA ANTARANYA KITAB SYARAH KEPADA TADSIR JALALAIN DAN KITAB-KITAB LAIN LAGI ANTARANYA KITAB YANG TERKENAL KITAB AL-AZKAR KARANGAN IMAM NAWAWI ISI KANDUNGANNYA TELAH DIUBAH DENGAN BANYAK DAN JAHAT SEKALI OLEH WAHHABI.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?