18 March, 2010

Wahabi Sembelih Binatang Puja Guru Mereka
WAHABI AMALKAN SEMBELIHAN BINATANG PUJA MUHAMMAD BIN ABDUL WAHHAB PENGASAS WAHABI SEJAK 128 TAHUN

Tahukah pembaca bahawa yang mengamalkan amalan sembelih binatang untuk puja gurunya demi pengasas ajaran sesat dan bukan kerana Allah itu di amalkan oleh Wahhabi sejak 128 tahun lagi. Wahabi melakukan amalan menyembelih lembu dan binatang ternakan demi memuja guru mereka ( Muhammad bin Abdul Wahhab) setiap tahun saban tahun sejak 128 tahu lagi iaitu beberapa tahun selepas Muhammad Bin Abdul Wahhab mati hingga sekarang Wahabi masih menyembelih untuk guru mereka.

Dalam akhbar Saudi sendiri AL-RIYADH melaporkan bahawa Wahabi masih melakukan amalan itu (sembelih binatang demi Muhammad Bin Abdul Wahhab). Amalan yang wahabi menghukum orang lain sebagai syirik jika melakukannya rupa-rupanya telah dilakukan oleh Wahhabi sejak zaman berzaman lagi.

Buktinya:ما نصه: (أوصى بثلث ماله جميع ما ترك في ثمان ضحايا كل سنة وحدة للشيخ محمد بن عبدالوهاب ومن تسلسل منه ما بقوا على دينه ووحدة منهن لمحمد بن سعود وابنه عبدالعزيز ومن تسلسل من ذريته ما كانوا على هذا الدين)

Maksudnya: "Diwasiatkan satu pertiga dari hartanya yang ditinggalkan untuk menyembelih binatang pada setiap tahun demi Muhammad Bin Abdul Wahhab...."

Rujuk keseluruhan di:
http://www.alriyadh.com/2007/01/02/article213473.html

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?