20 April, 2010

'TELAN AIR LIUR' SAYA MASUK SYURGA- FATWA drmaza?


MOHD ASRI BIN ABDUL TALIB ATAU ZAINUL ABIDIN (SETELAH NAMA BAPANYA DITUKAR OLEHNYA) DILAPORKAN BERKATA SESIAPA YANG 'MENELAN AIR LIURNYA : MOHD ASRI' AKAN DIKIRA MENGIKUT SUNNAH NABI DAN ORANG YANG IKUT SUNNAH NABI AKAN MASUK SYURGA. LAPORAN MENGATAKAN AMALAN MENALAN AIR LIUR MOHD ASRI (MANTAN MUFTARI PERLIS INI) JUGA DILAKUKAN DI INSTITUT PENGAJIANNYA DI SALAH SEBUAH NEGERI DI UTARA. MOHD ASRI TURUT MENGGALAKKAN AMALAN 'MENELAN AIR LIUR' YANG TELAH DICAMPURKAN DENGAN BEBERAPA BAHAN BUAHAN YANG DILUMAT OLEHNYA KEMUDIAN DIBERI KEPADA MANA-MANA ORANG IA ADALAH AMALAN SUNNAH DAN SIAPA YANG 'MENELAN AIR LIUR ASRI' KETIKA ITU DIKIRA SEBAGAI SEORANG YANG MEMPERAKUI SUNNAH NABI DAN AKAN MASUK SYURGA KATANYA.


Baca: PENGIKUT IBNU TAIMIAH (WAHHABI&DRMAZA MINUM AIR DANUR IBNU TAIMIAH (BERBUKTI):

http://abu-syafiq.blogspot.com/2010/04/upacara-minum-air-ibnu-taimiah-oleh.html

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?