26 April, 2010

Wahabi Akui Ulama Halal Liwat


ASTAGHFIRULLAH...!!! APA ASRI BUAT BELAKANG TU??! LA HAWLA WALA QUWWATA ILLA BILLAH.
ORANG LAIN BOLEH BERDIRI MOLEH JEK! DIA (DRMAZA) 'RASA' APA DOK BAHAGIAN BELAKANG PUNGGUNG ORANG LAIN TU??! TAKKAN ORANG TU RASMI HANG PUNYA BUKU HANG NAK 'RASA' GAK AURAU-AURA LIWAT YANG HANG DAKWA ULAMA HALALKAN TU?! ASTAGHFIRULLAH. (gambar dibawah dipetik dari laman web Dr Asri sendiri tanpa diubah)

DRMAZA MENDAKWA ULAMA ISLAM HALALKAN LIWAT KE DUBUR MANUSIA. BUKTI ADA DI BAWAH PENGAKUAN RASMI GENG WAHHABI DRMAZA! RENUNG2KAN 'TABIAT' BURUK WAHABI ASRI NI...:


(Aura-aura liwat yang didakwa oleh Asri Wahhabi ia dihalalkan oleh Ulama. Perhatikan Aura liwat yang sedang dirasai olehnya?)


(Terpaksa 'pegang' kerana takut ter........lu pkir lah sendiri......depan orang ramai pun kau nak 'rasa' Asri wei? doh doh loh!)


(Dibawah Ini Adalah Bukti Dr Asri Wahabi Dakwa Kononnya Ulama Halalkan Liwat Dubur Manusia)SEMUA WAHHABI MENDAKWA KONONNYA ULAMA ISLAM MENGHARUSKAN AMALAN LIWAT YANG JELAS DILARANG OLEH ISLAM. HUKUM PENGHARAMAN LIWAT ADALAH MA'LUM BINADDIN BIDDORUROH DIKETAHUI OLEH MASYARAKAT ISLAM. MALANGNYA WAHHABI SERING DIKAITKAN DENGAN RATUSAN KES-KES LIWAT DAN SECARA TERANG-TERANGAN WAHHABI MENGHALALKAN LIWAT.

Di atas merupakan bukti pengakuan sendiri anak didik ajaran Wahhabi yang menuntut ilmu dari Mohd Asri Zainul Abidin (Mufti yang dikatakan pernah dibuang mungkin disebabkan kes ini). Bukti di atas sekarang telahpun dipadam dari laman web mereka oleh Wahhabi yang menyamakan Allah dengan makhluk yang menghalalkan amalan meliwat ke dubur manusia. Mereka memadamnya kerana tembelang mereka yang dilihat seronok menghalalkan amalam liwat telah terbongkar. Hakikatnya Wahhabi banyak menghalalkan amalan melancap dibulan puasa tidak batal puasa, liwat, bunuh dan pelbagai lagi mereka halalkan untuk diri mereka sendiri waktu yang sama Wahhabi mengkafirkan ulama Ahli Sunnah Wal Jama'ah.

Ketahuilah bahawa liwat hukumnya adalah haram disisi Ijma' ulama tiada khilaf melainkan orang-orang yang suka meliwat sahaja yang menghalakannya seperti Musyabbihah Wahhabiyyah.

Nantikan VIDEO terbaru pembongkaran isu liwat yang dilakukan oleh tokoh-tokoh Wahhabi Musyabbihah di laman ini ( www.abu-syafiq.blogspot.com)


TUN DR MAHATHIR MANTAN PM MALAYSIA BERKATA:
1- Saya tidak setuju dengan Asri.
2- Saya tidak terlibat dengan Asri.Apa si penghalalnya buat di UK dulu yg merupakan negara menghalalkan LIWAT tu???

pikir-pikirlah...


KES WAHABI LIWAT LAGI (2):

____________________________________________________

KES WAHABI LIWAT (3):________________________________________________________________________

Oleh: anak_perlis97956865@yahoo.com

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?