26 June, 2010

40 Penyamun Tarbus Masuk UMNO! (mereka RUWAIBIDAH WAHABIAH)


40 orang yang ngaku 'ulama' itu sebenarnya adalah PENYAMUN TARBUS...40 budak penyamun tarbushsh...

Sebenarnya saya jarang mencoretkan isu politik disini. Tetapi melihat keadaan yang amat lucu berlaku terminat juga untuk melebarkan pena mengukir kata.

Pada mulanya diperkatakan 100 orang 'ulama' masuk politik. Kemudian bilangan itu mengurang pula kepada 40 orang, aduish...rugi2.. akhirnya yang pasti mereka itu pula bukanlah ulama pun tetapi diri mereka sendiri mendabik dada dakwa ulama plak. Yang kelakar pemimpin plak percaya. Bilamasa plak kanak hingusan ditabalkan ulama? Alahai...Inilah kebenaran sabda Nabi bahawa akan terbit geng 'budak-budak' kecil bercakap pasal agama pada perkara yang mereka jahil, nabi kata mereka adalah bernama Al-Ruwaibidhoh.

Paling malang antara mereka sampai peringkat ditanya pasal bulan kelender Islam pun tidak tahu. Antara mereka juga pernah belajar dan menadah kitab dengan saya. Semoga ilmu yang pernah saya curahkan memberi keinsafan dan kebaikan buat mereka bahkan wujud antara mereka yang sampai ke peringkat membuang tulisan agama yang tertera nama Allah ke dalam tong sampai yang kotor dengan keadaan amat membenci (amalan ini kalau rujuk mazhab 4 ia adalah perbuatan murtad). Antara mereka pernah berdebat dengan saya mempertahankan agama Wahabi bila saya bawa bukti dia senyap, Antara mereka ada yang dakwa Allah ada GIGI. Antara mereka ada yang di'hadiahkan' anak dara oleh seseorang yang keluarganya dikatakan ada kaitan dengan keganasan, bertumbuk dan dadah. adui..Saya kenal mereka.

UMNO perlu tahu mereka masuk UMNO untuk memperalatkan UMNO bagi menyebar dakyah mereka (wahabi) yang telah pun ditolak & tidak diamalkan di Malaysia oleh Majlis Fatwa Kebangsaan. Walaupun keputusan Majlis Fatwa Kebangsaan difahami ketika perbincangan faham Wahabi hanya berkisarkan dalam masaalah furu' cabangan dan bukan usul aqidah khususnya kes tajsim, zahir ayat mutasyabihaat, takfir, tabdi' dan sebagainya dari perkara pokok agama tetapi Wahabi tetap ditolak oleh Majlis Fatwa Kebangsaan (itu belum bincang isu usul aqidah lagi)dan pemimpin UMNO perlu tahu mereka 40 orang itu adalah bak PENYAMUN TARBUSHhhsshh..!

40 ekor dah masuk. Ketua penyamun Asri Wahabi bila lagi. Aku nak tutup blog kalau dia masuk.


Tan Sri P.Ramlee rupanya sejak 60an lagi sudah gambarkan pada kita prihal 40 orang penyamun yang mengaku ulama tu tapi sebenarnya adalah Al-Ruwaibidhah.

Lirik lagu Hoi Hoi Ya Hoi Ali Baba Bujang Lapok ( lagu penyamun ) Ali Baba Bujang Lapok


Lirik Hoi Hoi Ya Hoi ( lagu penyamun ) :

Hoi hoi ya hoi hoi hoi ya hoi hoi hoi ya hoi
Hoi ya hoi ya hoi ya hoi
Hoi hoi ya hoi hoi hoi ya hoi
Hoi ya hoi ya hoi ya hoi

hoi hoi ya hoi
Kita semua gembira hoi hoi ya
pulang dapat harta
Uang berjuta intan permata

Mari kita lekas ke gua
bawa harta semua
janganlah tunggu lama2
simpan lah segera

hoi hoi ya hoi
Kita semua gembira hoi hoi ya
pulang dapat harta
Uang berjuta intan permata
Uang berjuta intan permata
Uang berjuta intan permata

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?