25 June, 2010

Asri&Kuncu2nya Al-Wahabi Memang Pengganas Pun
Apa nak heran. Orang tanya betul ke Dr. Asri tu pengganas? Lahai. Memang pengganas pun. Geng-geng dia pun pengganas. Janganlah ingat pengganas itu yang hanya pegang senjata dan sembelih orang jek.

Wahabi pun pengganas dan militan jugak. Kaji pemikiran mereka sebijik sama dengan pemikiran kebanyakan JI, militan dan pengganas yang angkat senjata dan bunuh orang tu. Pengganas & militan yang sudah sampai angkat senjata bunuh orang itu adalah terhasil dari pemikiran yang sama dengan Wahhabi lah. Wahhabi dalam sejarah membunuh umat Islam termasuk ibu dan bayinya yang masih dalam dukungan ibunya. Belambak sejarah sahih menyatakan kekejaman Wahhabi ini. Tidak cukup ke sejarah membuktikan Wahabi adalah pengganas dan sejarah siap sebut dengan jelas nama golongan yang pengganas itu adala WAHHABI.

Wahhabi pun bunuh ulama Islam. Belambak ulama Islam dibunuh oleh Wahabi termasuk para Mufti islam pun dibunuh oleh Wahabi. Ulama juga tidak tertinggalan dibunuh oleh Wahabi pengganas. Jika dikatakan pembunuh itu tidak Wahabi atau dia sendiri tidak mengaku sebagai Wahabi bila dikaji pemikirannya adalah Wahabi.

Tak payahlah rungsing Wahabi tu pengganas atau tidak. Sudah cukup Tuan Guru Abdullah Fahim mewakili ulama-ulama Malaysia menyatakan bahawa pemikiran Wahabi adalah Khawarij dan seluruh pengkaji tahu bahawa Khawarij itu adalah militan & pengganas.

Tiada seorang pun ulama Islam yang cerdik menafikan bahawa kebanyakan militan, radikal dan pengganas yang guna nama Islam itu wujud berpemikiran Wahabi. Ya! Wahabi, Dr. Asri dan kuncu-kuncunya adalah pengganas! (berpemikiran ala pengganas). Dalam Blog ini bersepah banyaknya segala bukti.

Wassalam.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?