29 June, 2010

Dr. Asri & Liwat

Mohd Asri Zainul Abidin yang mendakwa ramai ulama islam halalkan amalan liwat. Sedangkan Rasulullah bersabda : " Laknatlah sesiapa yang menyetubuhi isterinya di duburnya (liwat)". Hadith riwayat Abu Daud.

Malangnya Dr. Asri mendakwa ramai ulama yang menghalalkan amalan liwat kononnya atas dasar hadith Nabi yang melarang amalan liwat itu adalah hadith yang ditolak -katanya.

Mengapa Asri mendakwa sedemikian? Adakah kerana dia melakukan liwat? Tahukah dia bahawa tidak ada ulama Islam pun yang menghalalkan liwat?! Bukan semua sandaran itu adalah dikira kata-kata ulama tersebut. Akibat Asri gagal menghayati pemahaman kitab feqh secara detail dengan membezakan antara sandara yang benar atau tidak maka Asri telah mendakwa amalan liwat khususnya meliwati isteri masing-masing adalah diharuskan oleh ulama Islam- dakwanya.

Selain dalam banyak kenyataan Asri yang mendakwa sedemikian anak-anak muridnya yang mungkin menyukai amalan itu turut menukilkan bahawa gurunya (Asri) mengatakan ramai ulama-ulama Islam yang menghalalkan liwat. Sila rujuk kenyataan di bawah Asri halalkan liwat?:Asri Hasrat Liwat Mahathir? (klik)

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?