28 June, 2010

Tawaran Debat Lagi. Buat Fadhlan Othman Al-UMNOVIDEO DEMOTRASI Wahabi Militan

ASSALAMU'ALAIKUM.

SAYA (ABU SYAFIQ) DENGAN INI MENGISYTIHARKAN TAWARAN BERDEBAT ISU AKIDAH ISLAM KEPADA AL-FAQIR FADHLAN BIN MOHD OTHMAN YANG BARU MASUK UMNO BARU-BARU INI. TETAPI PERDEBATAN BUKAN DALAM ISU POLITIK CUMA DALAM PERMASAALAHAN AKIDAH ISLAM SAHAJA. PERDEBATAN ATAU PERBINCANGAN BERSAMA SAYA BOLEH DIBUAT SECARA TERBUKA ATAU TERTUTUP BERSAMA RAKAMAN ATAU TIDAK, SORANG-SORANG ATAU BERKUMPULAN. IA TERPULANG PADANYA.

Sebelum ini saya pernah tawarkan perdebatan & perbincangan dengan Rasul Dahri Al-Wahhabi dan dia telah berjanji seminggu selepas kami berbincang melalui telefon perdebatan akan diadakan tetapi sekarang sudah 3 bulan saya tunggu dari tarikh tersebut dia masih lari dan takut.

Tujuan dari tawaran perdebatan saya itu adalah meningkatkan ilmu dan mencari kebaikan lebih bukan permusuhan yang melampau. Mungkin wujud kebaikan antara beberapa pandangan yang berbeda setelah perbincangan.

SILA SAHUT CABARAN INI!

Jika dia setuju sila hubungi saya terus melalui H/p saya sendiri: 012-2850578 untuk ketetapan masa&tempat.

Wassalam.

Saya tunggu.

Abu Syafiq Al-Asy'ary.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?