12 July, 2010

Piala Dunia Tokoh WAHHABI Kafirkan Semua WAHABI

DALAM RAKAMAN INI DENGAN JELAS WAHABI SALING MENGKAFIRKAN SATU SAMA LAIN.TOKOH WAHABI BERNAMA SOLEH AL-UTHAIMEN MENGHARUSKAN SIFAT DUDUK (JALAS) BAGI ALLAH SEDANGKAN ITU BUKAN AKIDAH ISLAM. MANAKALA TOKOH WAHABI SORANG LAGI BERNAMA AL-ALBANI MENGKAFIRKANNYA. IBNU TAIMIAH, IBNU QAYYIM AL-JAUZIYYAH, 'AID A;QARNI, AL-UTHAIMEIN DAN SEMUA WAHABI YANG MENDAKWA ALLAH ITU DUDUK (JALASA,ISTIQRAR,QU'UD) MEREKA TELAH PUN DIHUKUM KAFIR (BUKAN MUSLIM) OLEH NASIRUDDIN AL-ALBANI.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?