16 September, 2010

HARAM SEDEKAH FATIHAH KPD DATUK SOSILAWATI- Fatwa Wahabi (ASRI)WAHABI TELAH MENGFATWAKAN HARAM HUKUM BERSEDEKAH AL-FATIHAH, TAHLIL & KENDURI ARWAH BUAT 4 MANGSA TRAGIS PEMBUNUHAN KEJAM ITU (Datuk Sosilawati&sahabt2nya). SELAIN ITU AMALAN TADI DIHUKUM WAHABI SEBAGAI SESAT, PEMBUAT BID'AH DAN KAFIR TERKELUAR DARI ISLAM SERTA KEKAL DALAM NERAKA SELAMA-LAMANYA JIKA HALALKANNYA.

Amat menyedihkan peristiwa yang mengemparkan negara pembunuhan kejam 4 orang umat Islam yang boleh dikategorikan diantara insan yang berjaya dalam kerjaya masing-masing. Pembunuh-pembunuh mereka seharusnya dijatuhkan hukuman yang amat berat supaya menjadi iktibar buat seluruh manusia. Disyorkan juga agar hukuman kelak dilaksanakan dihadapan khalayak ramai sebagai peringatan agar kes&isu seperti ini tidak berulang kembali.

Tajirah Muslimah Datuk Sosilawati Lawiya 47, pemandunya Kamaruddin Shamsudin, 44; peguam peribadi Ahmad Kamil Abd. Karim, 32, dan pegawai Bank CIMB, Noorhisham Mohammad, 38 disahkan mati dibunuh dengan kejam oleh orang kafir yang jahat.Tidak ada apa sumbangan yang boleh kami hulurkan buat arwah berempat kecuali doa dan pahala bacaan al-quran serta Al-Fatihah buat 4 orang muslim ini semoga mereka diampuni dosa dan ditempatkan didalam kalangan hamba-hambaNya yang beroleh kesenangan yang berkekalan.

Dengan ini juga saya ingin menperingtakan umat Islam agar berhati-hati dengan ajaran puak Wahabi yang telah mengambil dari kesempatan peristiwa pembunuhan ini untuk menghina umat Islam dan menghukum umat Islam yang menyedekahkan Al-Fatihah buat Allahyarhamuhum Sosilawati& yang lain sebagai amalan HARAM, SESAT, BID'AH dan masuk neraka kekal dalamnya jika menghalalkan bid'ah tersebut- Fatwa Semua Wahhabi. Begitu juga Wahabi menghukum amalan umat Islam terutama keluarga arwah berempat yang mengadakan kenduri arwah, bertahlil & membaca Yasin dihukum Wahabi amalan itu sebagai HARAM & SESAT. Minta umat Islam menolak Wahabi kerana mempermainkan isu ini untuk menghukum sesat ke atas ahli keluarga para arwah.BALASAN ALLAH BAGI SI PEMBUNUH

DIBAKAR, KEKAL DALAM API NERAKA, DILAKNAT&AZAB SEKSA YANG TERAMAT PEDIH, DIHINA & DOSANYA SEPERTI MEMBUNUH SEMUA ORANG:


1- " Dan sesiapa yang membunuh seorang mukmin dengan sengaja, maka balasannya ialah neraka jahanam, kekal ia di dalamnya, dan Allah murka kepadanya, dan melakanatkannya serta menyediakan baginya azab seksa yang besar". An-Nisa' 93.

2- " Dan juga mereka yang tidak menyembah sesuatu yang lain bersama-sama Allah, dan tidak membunuh jiwa yang diharamkan Allah membunuhnya, kecuali dengan jalan yang hak (yang dibenarkan oleh syarak), dan tidak pula berzina; dan sesiapa melakukan yang demikian, akan mendapat balasan dosanya, Akan digandakan baginya azab seksa pada hari kiamat, dan ia pula akan kekal di dalam azab itu dengan menerima kehinaan ". Al-Furqan 68&69.

3- " Bahawasanya sesiapa yang membunuh seorang manusia dengan tiada alasan yang membolehkan membunuh orang itu, atau (kerana) melakukan kerosakan di muka bumi, maka seolah-olah dia telah membunuh manusia semuanya ". Al-Maidah 32.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?