21 October, 2010

Fesyen Bogel Sunnah Nabi- Ulama Muda (WAHABI) UMNO




Setelah beberapa bulan memeluk UMNO untuk menyebarkan ajaran Wahabi mereka. Kini yang bergelar 40 penyamun tarbush itu yang dakwa diri mereka ulama (padahal tak ulama pun budak hingus ja) telah berjaya buat julung-julung kalinya menjulingkan mata masyarakat Islam dengan mengadakan dan menganjurkan (lebih tepat menyokong) Islam For All : Fesyen Festival Islam @ IFF Islamic Fashion Festival 2010 baru-baru ini.

Antara perkara yang 'berjaya' diterap oleh ularmak muda (wahabi) UMNO dalam festival tersebut adalah meletakkan nama nabi Muhammad di buah dada dan dibahagian seluar dalam pada pakaian salah seorang penunjuk fesyen festival terbabit yang didakwa mereka sebagai pakaian Islam contoh (islam for all) dan itulah pakaian sunnah salafiah sebenar- kata mereka (ularmak muda wahabi UMNO).



Dan antara 'kejayaan' ulama muda (wahabi) UMNO itu juga adalah memperbanyakkan pakaian-pakaian yang menampakkan aurat secara jelas di atas dakwaan mereka kononnya ia sunnah nabi dan salaf soleh.



Laknatullah 'alal kafirin...
Wahabi Pendusta Agama!

16 October, 2010

'ularsemak' Muda UMNO Solat Mcm YAHUDI

Wahabi akan memukul sesiapa yang solat tidak meletakkan kedua tangannya di atas dada. Wahabi juga mewajibkan letak dua belah tangan di atas dada dan bagi mereka sesiapa yang tidak melakukan sedemikian maka solatnya tak sah batal. Sama juga dengan cara 'solat' Yahudi. Yahudi meletakkan kedua belah tangan mereka di atas dada dan mendakwa sesiapa yang tidak buat demikian maka 'solat'nya tidak sah batal!. Wahabi agen Yahudi. Sila lihat buktinya dari awal hingga akhir mereka (wahabi-yahudi) banyak persamaan sebab itu mereka tidak menyerang orang kafir & yahudi tetapi menyerang serta membunuh ulama Islam sahaja.

Di bawah ini Yahudi bodoh mengajar kita cara 'solat' sebenar mereka seperti yang mereka dakwa iaitu meletakkan dua belah tangan di atas dada


Ini pula Yahudi ajar dalam 'solat' boleh jalan-jalan gerak2 banyak kali no porobolum


Ini pula geng2 Wahabi (ularbodo) yang masuk UMNO nak rosakkan UMNO dari dalam ajar orang solat mesti letak dua tangan atas dada dan banyak dalam kitab-kitab ajaran agama Wahabi mewajibkan letakan tangan di atas dada same lika Yahudi Zionis. Begitu juga boleh bersiar2 makan angin berjalan2 ketika solat mcm Yahudi di atas boleh jalan dalam 'solat'nya.


Yang ini pula cara 'solat' Yahudi yang paling 'best' boleh baring-baring main tekap2 muka kat lantai


Boleh lihat video sepenuhnya cara 'solat' Yahudi tadi yang menyerupai 'solat' Wahabi dan 'solat' Wahabi ularberak UMNO menyerupai 'solat' Yahudi di bawah ini:


Solat Wahabi UMNO


Kalau di atas tadi Yahudi 'solat' blh baring2 main tekap2 muka ke lantai disini mari kita perhatikan Wahabi 'solat' tekap muka ke punggung orang (lagi best ke?!).

10 October, 2010

'UlamaMuda' (wahabi) UMNO : Nik Aziz PUKIMAK

'UlamaMuda' (WAHABI) UMNO : Nik Aziz PUKIMAK



Kenali UlamaMuda UMNO (Klik Sini)

02 October, 2010

Solat 'ular mak' Muda UMNO


- Wahabi ni solat sambil meletakkan kedua tapak tangan di atas dada kemudian MEMUKUL kaki orang sebelah.


- Seorang lagi Wahabi solat sambil dukung main timang-timang anaknya.


- Wahabi dalam solat yang kaki pukul orang tadi tunduk dalam solat ambil air. Maybe mula2 dia fikir nak minum air tu dalam solat kemudian tak jadi malu dia letak balik air itu ke bawah.


- Wahabi UMNO yang dukung anaknya ketika solat tadi kali ini pada rakaat kedua dia mengubah kiblatnya dengan penuh 'khusyuk'.


- Kemudian dia bermain dengan anaknya (mungkin main gusti).


- Kemudian dia terus sambung sahaja solatnya dengan mendukung anaknya.


- Wahabi tadi terus memberi salam bersama imam. ( Ini bererti dia sudah main lari2 kiblat dan terus sambung solatnya)

Ya memang ada nas yang menceritakan Nabi solat dukung bayi. tapi ada ke Nabi solat sambil tukar kiblat ke kanan kemudian ambil bayi dan bertukar pula kiblat ke kiri lepas terus aje sambung solatnya sebagai MA'MUN?

Kesian Wahabi ular semak muda UMNO


Didapati cara solat main2 tadi adalah dibuat oleh geng Mohd Asri Abdul Mutalib wahabi busuk dengan mendakwa cara solat sambil main2 tukar kiblat kiri lepas tu ke kanan sambil bermain dengan anaknya didakwa oleh Wahabi sebagai cara Nabi!

Dasar Wahabi penipu! Lihat Sifat Solat Wahabi BUKAN Nabi!

Lihat video sepenuhnya sebagai bukti Wahabi solat main2 kemudian dakwa ia solat Nabi pulak:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?