06 February, 2011

Buat Demo Anti Mubarak HARAM lagi KUFUR- Fatwa Wahabi (ular muda UMN*)


Antara Fatwa Wahabi menghukum amalan demo secara aman sebagai HARAM lagi KUFUR dan sepastinya mereka wajib dibunuh disisi Wahabi.

Melakukan demonstrasi jalanan secara aman menolak mana-mana pemimpin adalah HARAM lagi KUFUR dan sesiapa yang melakukannya maka darahnya halal untuk dibunuh- Demikian fatwa Wahabi yang jelas membenci umat Islam khususnya umat Islam yang miskin yang dipandang oleh Wahabi sebagai sampah&bangkai.

Sedih apabila Wahabi sanggup menghancurkan sejarah Islam waktu yang sama menghalalkan darah umat Islam yang mahukan perubahan. Ular-semak UMN* turut mengkafirkan ramai ulama Islam dan pemimpin Islam tidak terlepas masyarakat awam islam turut dihukum pelaku bid'ah sesat supaya menjadikan darah mereka yang tidak bersalah itu harus dibunuh seperti binatang.

Bangkitlah wahai ummah! Wahai pencinta Rasul! Wahai Ahli Sunnah Wal Jamaah yang menjadikan Quran, Sunnah, Ijmak& Qias sebagai sumber utama.

Kepada pemimpin negara.
Awasi parti anda dari idelogi/fahaman Wahabi yang bertopengkan nama Salaf sedangkan mereka adalah perosak mana-mana kumpulan Islam. Jika tidak percaya nantikan kehancuranmu!

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?