04 April, 2011

Video Anwarkah Itu? Nantilah Kamu Wahai Asri Wahabi Yg Suka Populariti!JERAT! itulah ungkapan yang mungkin digunakan oleh beberapa pihak. Ada orang kenal Anwar Ibrahim itu siapa dan kami juga mengenali dalang-dalang gerakan Wahabi termasuk siapa Mantan Muftin Mohd Asri Bin Abdul Talib yang kini mengubah nama bapanya kepada Zainul Abidin walaupun dia sendiri ketika mahu mempopularkan diri pernah mengharamkan umat Islam muallaf meletak nama kepada bin Abdullah. Satu Malaysia akan tonton video ni. Bahkan seluruh dunia yang membaca perjalanan politik dan kepimpinan di tanah air kita.

Benda-benda begini (selak kain) kami sebenarnya tidak suka sangat nak bicarakan tetapi memandangkan ianya telahpun dipaparkan kepada umum (bukan menghalalkan) maka dipaparkan agar ia juga menjadi iktibar kepada ramai lagi pemimpin-pemimpin diluar sana agar berakhlak mulia dekatilah Ahli SUnnah Wal Jamaa'ah dan jauhilah ajaran sesat seperti Wahabi dan lain-lain.

bersambung................


*tidak disiarkan oleh Ustaz Abu Syafiq.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?