22 May, 2011

Awas! Asri & 40 Ularmak Muda UMN* sedang giat menyamar guna id samaran


Assalamu'alaikum pembaca sekalian. Merupakan sesuatu yang tidak bermoral apabila bekas Santan Asri Wahhabi bersama 40 ularmak Muda UMN* sekarang giat menyamar mengunakan nama samaran yang serupa/sama dengan id-id muslim dari kalangan Ahli Sunnah Wal Jama'ah untuk menyebarkan fitnah mereka (wahab).

1- Asri Wahabi & 40 Ularmak Muda UMN* telah terkantoi apabila tersilap menghantar email ketika menyamar menggunakan nama yang hampir sama dengan nama muslim dari fahaman Ahli Sunnah Wal Jama'ah.

2- Rahsia Asri Wahabi & 40 Ularmak Muda UMN* ini terdedah apabila salah seorang mereka juga tersilap menghantar message (SMS) sehingga perkara ini terdedah.

3- Melalui bantuan dari pemilik laman terkenal Facebook, Yahoo& pemberi email yang lain perkara ini telahpun dihidu dan akan diambil tindakan termasuk IPK&SB khas dalam isu ini.

Asri Wahabi kini giat juga menyamar nama tuan blog untuk menyebarkan fitnah Fattan nya.

Peringatan... Awas! sekarang Asri Wahabi&40 Ularmak Muda dibawah naugan seorang bekas MBb Wahabi sedang giat menyamar dan mengunnakan nama yang serupa dengan id/username orang lain demi merialisasikan impian Wahabi menyamakan Allah dengan makhluk dan mengkafirkan ulama&umat Islam.

Harap maklum!
Wahhabi suka menyamar!. Wahabi satu ancaman ke atas Islam.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?