18 May, 2011

PKR itu WAHABI? Wahabi Itu PKR?Parti yang dinamakan sebagai Parti Keadilan Rakyat PKR sebenarnya sebuah parti yang mempunyai beberapa orang menyokong penuh fahaman Wahabi yang telah difatwakan sebagai fahaman yang menganggut-gugat perpaduan umat islam. Rujuk Keputusan Majlis Fatwa pasal Wahabi sini .

Terlalu banyak bukti beberapa orang besar dalam PKR itu memang ada kaitan dengan Wahabi. Antaranya:

1- PKR dengan beberapa pimpinan atasan mereka mengakui bahawa Muhammad Bin Abdul Wahhab itu adalah seolah "tuhan" atau "nabi" yang menyampaikan wahyu tidak boleh ditegur dan kononnya dia sebagai Mujaddid dan mempersetujui seluruh dakyah yang dibawa oleh pengasas agama Wahabi ini. Sedangkan kebenaran dalam sejarah Islam bukan begitu.

2- PKR dan beberapa pemimpin atasan mereka mempercayai akidah Wahabi yang mendakwa seluruh orang kafir/musyrik tanpa terkecuali kesemuanya beriman kepada Allah dan menyembah Allah. Anwar Ibrahim dengan jelas menyatakan orang-orang kafir menyembah Allah. Sedangka Allah dengan jelas menyatakan dalam surah Al-Kafirun bahawa orang kafir TIDAK menyembah Allah.

3- PKR dan beberapa pemimpian atasan mereka selalu menghadiri pengajian Wahabi yang dilarang oleh Islam seperti mempelajari kononya Allah itu sama dan serupa dengan manusia. Sedangkan akidah Islam, Allah tidak serupa dengan makhluk dan Allah tidak bertempat dan tidak memerlukan kepada langit atau arasy untuk diduduki..tidak sama sekali.4- PKR dan beberapa pimpinan atasan mereka menyokong Plurisme agama dalam mengakui agama-agama yang batil itu juga benar bagi mereka. Ini amat bercanggah dengan Islam. Perak telah mengisytiharkan ajaran Plurisme ini sebagai BUKAN Islam tetapi PKR menyokongnya dan sebahagian tokoh Wahabi juga mempersetujui Plurisme ini.

5- PKR dan banyak pemimpian atasan mereka sering memilih kelas-kelas pengajian ajaran Wahabi yang mengkafirkan ulama & umat Islam demi menghancurkan Islam seperti yang dikehendaki oleh Yahudi & Wahabi.Bertaubatlah wahai PKR yang jenis Pandi Kutty...

UMNO juga jika mahu berjaya/selamat buang aja 40 ekor ularmak muda busuk tuh.

PAS pun sama...ada Wahabi jek korang akan jadi jumud.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?