12 May, 2011

Video Seks. UMNO dedahkan&Mintak Pulak Balas SumpahSemua perlu tahu yang mendedahkan video lucah yang didakwa pelaku seks itu sebagai Dato Seri Anwar Ibrahim adalah UMNO. Ini semua kerja UMNO walaupun bukan kesemua ahli anggotanya terlibat.

1- Tiga orang Dato "T" yang mendedahkan video seks kepada umum itu adalah orang kuat UMNO.

2- Laman-laman internet seperti facebook, blog dan lain-lain yang memperjuangkan UMNO semuanya menyokong dan mengakui serta mempersetujui video seks tersebut.

3- Berita & surat khabar agen-agen UMNO sangat beria-ria menampakkan pelaku seks dalam video tersebut adalah Anwar Ibrahim.Nah, sekarang tibalah masanya tugas Ularmak Muda UMNO untuk membersihkan "tahik-tahik" mereka seperti penyokong kuat UMNO iaitu mantan Muftin Perlis Mohd Asri Al-Wahhabi dan kanak-kanak hanyir yang menyerahkan borang UMNO atas nama ularmak muda UMNO yang cuba menjolok pemikiran Wahabi didalamnya.

Tugas ularmak Muda UMNO ini adalah menyuruh/memaksa atas nama "pandangan" agar DSAI bermain dengan rentak mereka agar isu-isu lebih besar boleh ditenggelamkan kerana itu didapati beria-ria sungguh mereka memaksa tertuduh membalas sumpah sedang pensumpah yang pertama iaitu Dato Eskay ketika dikata bersumpah ucapan dua kalimah syahadahnya TIDAK BETUL dan sebutan perkataan sumpah juga TIDAK BETUL ditambah terdapat amalan yang dihukum Bid'ah Sesat oleh Ularmak Muda UMNO sendiri dalam majlis tersebut. SO Fokus! Kenapa Ularmak Muda Wahabi UMNO ini menyuruh sumpah yang mereka sendiri tidak akui agar dibalas oleh Anwar Ibrahim. Tidak lain adalah kerana lucah mereka rela islam itu dilucahkan oleh Wahabi.

JANGAN ROSAKKAN PARTI DENGAN WAHABI.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?