07 June, 2011

Al-Arqam Al-Wahhabi Tubuh Kelab Isteri Itu Seperti PELACURAjaran sesat seperti Al-Arqam, Wahhabi, Hizbu TahrOr memang suka memburukkan nama Islam waktu yang sama akidah mereka langsung tidak selari dengan Islam. Apa yang sering difokuskan oleh mereka adalah benda dan perkara nafsu dan seks serta kemasyhuran.

1- Al-Arqam merupakan ajaran songsang yang juga bersetuju dengan fahaman Wahhabi dalam banyak perkara terutama akidah. Ini merupakan bukti ketidak-kematangan mereka dalam ilmu akidah Islam sehingga boleh mengiyakan beberapa fahaman Wahhabi.

2- Al-Arqam dengan menggunakan nama Global Ikhwan Sdn Bhd dan menubuhkan beberapa kelab untuk mengajak manusia mengfokuskan kepada seks seperti dilihat Ularmak Muda 40 Wahhabi UMN* itu yang bersekongkong dengan penularan spa-spa, rumah-rumah urut seks dan sebagainnya. Fokuslah pada akidah sebenar bukan pada seks wahai Arqam & Wahhabi.

3- Al-Arqam sebenarnya mengajak wanita islam agar menjadi hina seperti pelacur. Buktinya adalah Al-Arqam Al-Wahhabi ini sendiri mengajak agar para isteri untuk menjadi PELACUR kelas atasan. Saya mahu tanya. Mana ayat Quran atau Hadith Nabi atau kata-kata ulama Islam supaya isteri melayan suami SEPERTI pelacur? Mana?! Bukankah bila kamu suruh isteri layan seks seperti pelacur apa kelas pun kamu telah menaikkan martabat pelacur yang hina itu ke derajat tertinggi. Adakah isteri-isteri Rasulullah kamu mahu katakan mereka SEPERTI pelacur melayan suami mereka? Laknat Allah ke atas penghina isteri-isteri nabi Muhamamd. Dahlah Imam Wahhabi hina sahabat Nabi Muhammad di Masjid Haram, kamu pula si Al-Arqam Al-Wahhabi hina isteri-isteri Nabi?! Bertaubatlah!

4- Iyyapun sangat nak suruh galakkan pengekalan perkahwinan dan mengelakkan penceraian dengan layanan terbaik seks isteri kepada suami janganlah sampai samakan apa-apa pun pada para isteri muslimah dengan apa-apa pun taraf pelacur. Jijik sangat lah bunyinya. Lebih baik korang buat Kelab Banteras Pelacur dari kau orang buat Kelab Isteri "Jadi Pelacur" yg hina ini. Orang bukan islam pun dah pandang buruk pada Islam sebab korang galakkan layanan PELACUR kelas atasan ala-ala Al-Arqam Al-Wahhabi.

5- Nasihat aku kepada Al-Arqam Al-Wahhabi ini TARIK BALIK kenyataan mengajak isteri agar melayan suami SEPERTI PELACUR KELAS ATASAN... Tarik Balik !!! kalau tidak teruklah kau orang dan memang memalukan Islam! Fokuslah pada akidah Islam Ahli Sunnah Wal Jamaah sebenar dan jangan asyik fokus pada seksskskks aje...Last sekali bertaubatlah segera dari kesesatan sebelum ajal menjemput kamu wahai "pelacur-pelacur kelas atasan" iiee gilliie memalukan menjijikkan.....


Wajah "Pelacur-pelacur Kelas Atasan"?

1 comment:

Tajul Muluk said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?