10 July, 2011

Wahhabi sembah guru mereka yang telah mati & hancurkan pula rumah Nabi
Semua umat Islam perlu ingat bahawa kerjaaan Saudi Arabia bukanlah kerajaan yang dipersetujui oleh semua umat Islam. Kerajaan yang bernama Saudi Arabi baru sahaja mencapai hampir usia 150tahun. Sebelum itu tidak ada langsung perkataan SAUDI di dalam mana-mana puak berkerajaan di tanah arab. Wahhabi yang mengkafirkan ulama Islam dan umat Islam sering mendakwa jika dikatakan mereka (Wahhabi) sesat mengapa Mekah dan Madinah dua tanah suci ini berada dalam pemerintahan mereka (Wahhabi). Kata-kata begini bertujuan untuk memperbodohkan orang Islam awam yang tidak mengetahui sejarah Mekah dan Madinah.

Ketahuilah Wahhabi MENGKAFIRKAN dan MENGHUKUM SESAT umat Islam yang berada di Mekah dan di Madinah pada permulaan serangan dan peperangan mereka dalam menakluki dua kota suci ini. Soalan ! jika Wahhabi dakwa mereka tidak sesat atas alasan kononnya mereka menguasai ke atas Mekah dan Madinah sekarang, maka bagaimana pula dengan ulama Islam dan umat Islam di Mekah dan di Madinah yang Wahhabi KAFIRKAN, HUKUM SESAT, HALALKAN DARAH dan membunuh mereka ketika penaklukan Wahhabu Sa'ud ke atas dua tanah suci ini, Bukankah yang memerintah cukup lama sebelum kerajaan yang bernama Saudi itu adalah umat Islam dan pemerintah Islam?! Bukankah mereka yang mulanya menjaga Mekah dan Madinah cukup lama sebelum Wahhabi Sa'udi?!. Jika kamu (Wahhabi) dakwa kamu tidak sesat kerana menguasai Mekah dan Madinah so mengapa kamu kafirkan dan sesatkan pemimpin Islam yang menjaganya sebelum kamu?! Mekah dan Madinah BUKAN milik Wahhabi Sa'udi tetapi milik umat Islam seluruhnya!

Setelah Wahhabi Sa'udi menakluki Mekah dan Madinah banyak kesan-kesan Islam dan sejarah Nabi Muhammad diHANCURKAN. Wahhabi berdusta kononnya ia dihancurkan kerana mungkin orang buat benda syirik disitu. Inilah alasan yang gila. Adakah jika orang buat syirik di Ka'abah maka kamu nak hancurkan Ka'abah?!

Dibawah ini saya paparkan secebis bahagian sejarah Islam dan Nabi Muhammad yang dihancurkan oleh Wahhabi Sa'udi waktu yang sama mereka bina MUZIUM kesan-kesan sejarah tokoh-tokoh Wahhabi yang telah mati dan menjaganya dengan cukup rapi. So masaalah sebenarnya adalah kebencian mereka ke atas Nabi Muhammad yang dicintai oleh seluruh umat Islam.

_________

WAHHABI HANCURKAN NABI MUHAMMAD KEMUDIAN WAHHABI SEMBAH PULA TOKOH MEREKA

Kesan Islam rumah Nabi Muhammad bersama Saidatuna Khadijah yang dihancurkan oleh Wahhabi Saudi di Mekah:

Setelah Wahhabi menghancurkan kesan Islam rumah Nabi Muhammad mari kita lihat Wahhabi membina tempat ambil berkat dan sembahan tokoh-tokoh mereka yang telah mati. Mereka bina satu istana besar untuk tokoh Wahhabi yang telah mati dan menyimpan dan memelihara serta menjaga kesan-kesan yang terbit dari tokoh-tokoh Wahhabi yang telah mati. Antaranya tokoh Wahhabi bernama Soleh Al-Uthaimien. Lihat dibawah:

Wahhabi memelihara rapi PEN terakhir ditulis oleh tokoh guru ajaran mereka bernama Soleh Al-Uthaimien sebelum dia mati. Waktu yang sama kesan-kesan Rasulullah dihancurkan pula oleh Wahhabi. WAHHABI membenci Nabi tetapi pula SEMBAH tokoh merekaWahhabi memelihara rapi untuk tabarruk kesan tokoh mereka Soleh Al-Uthaimien yang telah mati seperti jamnya, cincinnya, gelangnya dan lain-lain kesan peninggalan tokoh mereka bernama Al-Utaimien. Waktu yang sama mereka dakwa umat Islam yang menyimpan rambut Nabi & bertabarruk dengannya sebagai KAFIR&MUSYRIK pula.


Lihat kesan tokoh Wahhabi yang telah mati seperti kaca mata, bekas simpan kaca mata dan lain-lain kesannya dipelihara molek oleh Wahhabi waktu yang sama Wahhabi bakar pula kesan-kesan Islam dan kesan-kesan sejarah Nabi Muhammad dan sahabat baginda


Lihatlah Wahhabi membina tugu khas untuk tokoh mereka. Tugu peringatan ini tidak syirik pula disisi Wahhabi!!! Tersergah indah mereka bina istana tempat peringatan tugu tokoh mereka yang telahpun mati. Mereka membinanya selepas tokoh mereka tersebut mati
Semoga Allah ta'ala memberi kemenangan ke atas pejuang Ahli Sunnah Wal Jama'ah sebenar.

Wassalam. Say No To MEDIU & WAHHABI !

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?