17 August, 2011

5 Juta Duit Zakat Perlis ' Hilang ' (bukti)- Pada satu tahun sahaja iaitu pada 2007 sahaja lebih RM 5,000 000.00 duit zakat Perlis telah 'hilang'. Ketika itu Asri Wahhabi menjadi mufti bagi KERAJAAN negeri Perlis. Bayangkan tahun2 sebelumnya dan selepasnya yang kadar kutipan berbeza dan meningkat.

- Kita mahu pihak yang bertanggung jawab menyiasat perkara ini dan selainnya. Tetapi siasatan hendak telus dan amanah kerana kita tahu Wahhabi mampu mengupah sesiapa sahaja untuk memadam rekod-rekod yang meng'aibkan mereka.

- Ketika itu (2007) hampir 60peratus sahaja dari duit kutipan zakat Perlis diagihkan manakala lebihan duit iaitu hampir 40peratus lagi daripada kutipan zakat adalah TIDAK diagihkan. Kemana perginya?

- Di Perlis berlaku murtad keluar dari Islam dan Perlis juga merupakan penduduk TERMISKIN di Malaysia (Tun Badawi).- Dikatakan beserta bukti pada tahun yang sama (2007) Asri Wahhabi ini bersama puluhan pengikut ajarannya termasuk Mufti Perlis sekarang Junda Jaya telah melancong berhari-hari ke luar negara menggunakan duit zakat Perlis (BaitulMal Perlis) waktu yang sama fakir dan miskin di Perlis masih banyak walaupun penduduknya hanya 200 ribu orang sahaja.

- Perlis juga sering tiada rekod agihan zakat sejak sekian lama walaupun kutipannya juga banyak dan boleh pula dinyatakan. Manakala rekod rekod agihan zakat sering TIADA. Dengan itu kita meminta PERLIS dan selainnya untuk menunjukkan rekod pungutan dan agihan secara detail kepada umum setelah banyak jutaan RM keluar masuk tanpa dijelaskan rekodnya.

- Ketika Asri Wahhabi jadi Mufti Perlis agihan zakat kepada asnaf fakir lebih sedikit/kurang berbanding dari agihan kepada amil zakat. Amil zakat Perlis yang terdiri dari pihaknya mendapat agihan duit zakat lebih banyak dari agiha asnaf fakir. Mengapa?

- Selain mereka mengambil duit zakat Perlis dari asnaf amil mereka turut mengambil dari asnaf fisabilillah untuk kegunaan mereka yang dilaporkan ia tidak pula direkodkan, sedangkan fakir miskin hanya diberi dari 1 asnaf masing-masing.

Paku Dulang Paku Serpih Mengata Orang Rupanya Dia Yang Lebih

Bukti 2 klik sini

Wahai Asri Wahhabi...pulangkanlah duit zakat yang kau 'curi' tuh.


Oleh: anakperlislondosia7875745445@yahoo.com

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?