02 August, 2011

Bahaya Kerajaan SAUDI Pengganas - Fatwa Mufti Perlis


Apabila diteliti secara berhemah. Majlis Keselamatan Negara tidak pernah mendakwa seluruh negara Arab Saudi sebagai pengganas. Yang menghina negara Arab Saudi dan mengecop negara Saudi sebagai merbahaya adalah Mufti Perlis Juanda Jaya Al-Wahhabi sendiri.
Beberapa berita palsu yang dilapor portal kononnya Majlis Keselataman Negara (MKN) mendakwa negara Saudi Arabia itu adalah terorist dan pengganas. Rupa-rupanya MKN tidak menyatakan sedemikian.

So siapa yang dakwa negara Saudi itu sebagai BAHAYA ??
Jawapannya Mufti Perlis Juanda Jaya lah yang mendakwa negara Saudi sebagai MERBAHAYA dan bukan MKN yang kata. Tetapi cerita benar ini menjadi terbalik dan dipusing-pusingkan faktanya demi melaga-lagakan hubungan diplomatik antara negara Malaysia dan negara Saudi. Betapa jahatnya agenda Wahhabi.

Mungkin antara kita mengatakan Osama Ben Laden itu pengganas dari Saudi Arabia tetapi ia tidak bermakna kita mengatakan negara Saudi itu seluruhnya pengganas. Berbeza dengan Mufti Perlis yang Wahhabi ini dengan jelas dia sendiri mendakwa/menghukum negara SAUDI adalah BAHAYA.


Dalam satu kenyataan rasmi Pejabat Mufti Perlis dengan jelas menyatakan berkaitan BAHAYA KERAJAAN ARAB SAUDI.

Mungkin kerana inilah Majlis Keselamatan Negara tidak menjemput Mufti Perlis @ pejabat mufti perlis bagi menghadiri taklimat khas isu fahaman wahhabi oleh MKN beberapa minggu yang lalu. Kerana Mufti Perlis lah yang mendakwa Saudi itu BAHAYA dan ini boleh mengganggu hubungan Malaysia-Saudi.

Dikatakan surat jemputan taklimat MKN sengaja difakskan oleh seseorang agen Wahhabi kepada Pejabat Mufti Perlis sedangkan Perlis tidak dijemput. Kemudian seorang agen Wahhabi bernama Fadhlan Othman datang ke taklimat tersebut tanpa dijemput/tidak diundang dan mengaku dirinya kononnya sebagai "wakil Perlis". Fadhlan Othman turut menyamar dirinya sebagai Dr. Fadhilah Othman bagi mengaburi dan menutupi identiti sebenarnya. Turut hadir tanpa diundang dalam taklimat tersebut seorang pegawai bawahan penyelidikan "JAKON" cuba merisik membongkar rahsia negara bernama Aizam dan mereka inilah yang dipercayai menebarkan berita-berita palsu kepada media sehingga melaga-lagakan antara Malaysia dan Saudi. Sedangkan dalam taklimat itu tidak menyatakan negara Saudi itu PENGGANAS pun (rujuk berita kenyataan setiausaha MKN)tetapi yang menukar berita itu & memburuk-buruk MKN dipercayai dilakukan oleh antara mereka yang tidak diundang tetapi hadir dengan helah yang licik.

Diminta kepada pihak Keselamatan Dalam Negeri memberi tumpuan kepada bahaya penyebaran berita palsu oleh mereka yang tidak diundang tersebut. Sudahlah tidak diundang, oklah jika kau nak makan free jek lari dari tugasan asal kau tetapi yang kau pergi sebar berita palsu kononya MKN tuduh Saudi itu pengganas apa pasal?! Yang menghukum negara Saudi sebagai BAHAYA/pengganas adalah Al-Wahhabi Mufti Perlis bukan MKN pun berdasarkan dari bukti di atas.

WAHHABI MUFTI PERLIS JUANDA JAYA YANG HUKUM/DAKWA NEGARA SAUDI ARABIA ITU BAHAYA/PENGGANAS

Oleh: takpandairisik90778565@yahoo.com

__________________________

Mufti Perlis Juanda Jaya hukum Dr Uthman SESAT, SESAT AKIDAH,MENYELEWENG&BAHAYA:

Al-Wahhabi Mufti Perlis Juanda Jaya bukan sahaja seorang yang kuat melatah menghukum orang lain sebagai Khawarij tetapi Mufti Perlis ini turut menghukum tokoh-tokoh ilmunh Islam sebagai sesat akidahnya, musyrik, kafir dan sebagainya.

Juanda Jaya yang memegang jawatan mufti hasil dari lobian beberapa pihak yang cenderung kepada fahaman Wahhabi telah menghukum tokoh Ma'al Hijrah dan ilmuan negara (Dr.) Muhammad Uthman El-Muhamamdy sebagai SESAT, SESAT AKIDAH dan pelbagai lagi. Bukan itu sahaja. Mufti Perlis tersebut turut menghukum Dr Uthman sebagai menyeleweng dan bahaya.Inilah padahnya memilih mereka yang pening menjadi orang yang ada sedikit autority dalam negeri. Habis semua ulama dihentamnya. Dr. Uthman El-Muhammady dikafirkannya dengan menghukum akidah beliau sebagai sesat atas alasan yang entah apa-apa. Mereka yang suka menghukum orang Islam lain sesat dan kafir tidak lain adalah Wahhabi.

Kini Mufti Perlis terbaru Juanda Jaya pula..Lihat dan nantikan ulama mana lagi akan kena tibai dek dia. Pastikan kenyataan ini akan dibuktikan oleh dirinya sendiri.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?