28 August, 2011

Solat Raya Di Surau Al-Musyrikin - Anjuran Asri Wahhabon & 40 Ularmak Muda

http://www.youtube.com/watch?v=HocUXlkssBE&feature=youtube_gdata_player

Diberitakan Surau Al-Musyrikin mungkin akan mengadakan program raya puasa 2011m/1432h besar-besaran beserta solat fardhu raya 'iedulfitri dan khutbah akan disampaikan oleh pengkhutbah hebat ketua 40 Ularmak Muda. (disisi wahhabi solat hari raya adalah fardu ain ke atas semua termasuk wanita).

Ketua 40 Ularmak muda mungkin menyatakan takbir raya yang akan dikumandangkan di Surau Al-Musyrikin tersebut tanpa alunan berlagu kerana berlagu itu adalah bid`ah sesat masuk neraka disisi fahaman wahabon.
Surau yang dinamakan Al-Musyrikin tersebut walaupun namanya bunyi macam arab tapi tidak beramal dengan bid'ah tahlil, maulid dan yasin kerana dianggapnya sesat.

TV 3 telah pun melaporkan wujud surau yang bernama Al-Musyrikin (kafir) yang dipengerusikan oleh ahli UMNO dan antara ahli UMNO adalah beberapa Ularmak Muda UMNO yang menyerahkan borang keahlian taat setia pada UMNO kepada Perdana Menteri Malaysia Dato Seri Najib.

Jabatan Agama Islam seperti JAINS, JAIS dan selainnya perlu memantau program disurau seperti nama berikut kerana ia mungkin dihadiri oleh mereka yang mahu murtad dan menyekutukan Allah serta menyamakan Allah dengan manusia.

DEFINISI

- Al-Musyrikin : Orang-orang kafir yang menyekutukan Allah dengan makhluk/binatang seperti fahaman ajaran Wahhabi dan selainnya.

- Ularmak Muda : Orang jahil murakkab yang mengaku diri mereka alim dan pandai dari semua orang.

Oleh: shahidankossomberlisnoiblis@yahoo.com

-

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?