01 August, 2011

Tolak Wahhabi Hapus Kouta Haji -Fatwa bodoh Wahhabi UMNOAntara cara jahat golongan UMNO adalah menipu rakyat secara terang-terangan. UMNO melalui media rasmi islamik mereka mendakwa jika umat Islam di Malaysia yang berfahaman Ahli Sunnah Wal Jama'ah menolak fahaman Wahhabi atau tidak mahu beramal dengan ajaran Wahhabi maka kouta haji bagi rakyat melaysia akan banyak dihapuskan.

Pihak berwajib Arab Saudi telah dihubungi mengenai isu kouta haji adakah kekurangan kouta haji bagi mana-mana- negara itu ada kaitan dengan hizbiah, fahaman-fahaman yang berlain dalam Islam atau tidak? Dengan jelas pihak berwajib menyatakan kouta haji TIADA kaitan dengan puak-pauk dalam agama atau perbezaan fahaman. Tetapi yang sedihnya..........

UMNO mendakwa jika umat Islam tanah air (Ahli Sunnah Wal Jama'ah) enggan beramal dengan fahaman Wahhabi maka digambarkan kedahsyatan besar akan berlaku iaitu umat Islam tanah air TIDAK DIBENARKAN untuk menunaikan haji atas alasan banyak kouta dihapuskan. Jahat sunggah cara UMNO. Berbohong besar atas nama ularmak muda UMNO. Mari kita bongkar pembohongan dan cara menakut-nakutkan rakyat dilakukan oleh UMNO ini ;


1- Iran antara pengamal fahaman Syiah terbesar di dunia. Mereka masih diberi kouta haji yang amat banyak jumlahnya bahkan jumlahnya mengalahkan beberapa negara-negara kerajaan berfahaman sunni yang lain. Kita sedia maklum bahawa Syiah dan Wahhabi apabila Wahhabi bertopengkan nama Sunni banyak peperangan/pembunuhan antara mereka terjetus di beberapa negara. Fahaman Syiah telah difatwakan SESAT oleh tokoh-tokoh Wahhabi di Saudi. Tetapi kouta haji bagi rakyat Iran tidaklah dihapuskan sepertimana yang ditakut-takutkan oleh UMNO. Bahkan jika kita menunaikan haji terlalu banyak juga kita dapati mereka yang berfahaman Syiah menunaikan haji di Mekah. Maka dakwaan UMNO & orang-orang jahil kononnya jika kita tolak fahaman Wahhabi maka kouta haji banyak akan dihapuskan merupakan dakwaan yang memperbodohkan rakyat bakal menerima kejatuhan besar di Pilihanraya Umum 13 kelak. (Syiah adalah sesat disisi Islam).

2- Beberapa jemaah umat Islam yang mewakili puluhan juta yang menolak fahaman Wahhabi secara teran-terangan tetap diberi kouta diberi izin menunaikan haji di Mekah dengan izin kerajaan Saudi. Tiada sebarang masaalah kepada mereka untuk menunaikan haji walaupun mereka tidak menerima fahaman Wahhabi bahkan mereka menolak secara terangan dan keras dengan hujjah ilmiah ke atas fahaman Wahhabi. Beberapa tokoh ilmuan terkenal juga yang menolak fahaman Wahhabi tidak mempunyai apa-apa masaalah untuk menunaikan haji.

Maka momokan UMNO dari lidah rasmi islamikal mereka kononnya kouta haji akan dihapuskan banyak kerana kita tidak beramal dengan fahaman Wahhabi adalah satu kejahatan besar menakut-nakutkan rakyat yang bakal menggundang kejatuhan besar dlm PRU 13 kelak.3- Apa dosa rakyat makcik tua pakcik berumur yang beramal dengan tahlilan&yasinan untuk tidak dapat menunaikan haji atas dasar kononnya kouta dikurangkan disebabkan kebanyakan umat islam di Malaysia tidak mengikut/tidak beramal dengan Wahhabi?! apa kaitannya? bukankah ini pembohongan besar Wahhabi UMNO secara jelas!

Yang pasti pemimpin-pemimpin UMNO dan pemimpin-pemimpin parti lain kerap dan banyak kali menunaikan haji saban tahun dapat pergi haji...mengapa kouta kamu-kamu semua itu tidak diberikan kepada pakcik2 & makcik2 dikampung yang saban tahun asyik menunggu gilirannya dan dilewatkan atas dasar kononnya kouta dah habis! penipu besar! Pakcik&makcik orang-orang yang hidup tidak sesenang kamu tidak pandai menulis di blog, facebook dan selainnya kamu perbodohkan dengan alasan KOUTA?! jika benar kouta dah habis mengapa terlalu ramai yang pergi haji baginya haji yang ke 5 atau ke 6 kali? dimana amanah dalam pembahagian kouta ini?! sebab pakcik makcik tu bukan Wahhabi ke so mereka tak dapat pergi haji lagi? UMNO nak tunggu pakcik makcik yang dah tua tu jadi Wahhabi dahulu macam gerakan kuat dalam ularmakmuda UMNO dan bekas MB baru nak bagi mereka pergi haji?! di mana keadilan?! di mana Satu Malaysia rakyat didahulukan itu?! Maka dakwaan kononnya kouta haji akan banyak dihapuskan dan dilenyapkan kerana umat Islam menolak Wahhabi adalah taktik kotor UMNO menakut-nakutkan rakyat. Tunggulah di PRU 13 kelak perubahan kejatuhan besar akan berlaku kepada UMNO kerana fatwa-fatwa mengarutnya dalam isu hapus banyak kouta haji jika tidak Wahhabi.

MAKA JELAS DAKWAAN BODOH WAHHABI UMNO KONONNYA KOUTA HAJI BAGI MALAYSIA AKAN BANYAK DILENYAPKAN DAN DIHAPUSKAN KERANA MENOLAK WAHHABI ADALAH DAKWAAN MEMPERBODOH-BODOHKAN RAKYAT BERTUJUAN JELAS MEWAHABIKAN RAKYAT.

Hidup Ahli Sunnah Wal Jamaah ! Say No To Wahhabi & MEDIU !

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?