01 November, 2011

Asri Wahhabi Halalkan Liwat? Asri Suka Gay Elton JohnKlik DISINI Untuk Borak Dan Komen

CERAMAH PERDANA BERTAJUK : KRITIKAN ILMIAH KE ATAS MANTAN “TALIBAN” YANG MEMPERTAHANKAN “GAY”

TARIKH : 1.11.11 ( SELASA)
MASA : 7.30 MALAM
TEMPAT : SURAU AL-FALAH, BANDAR TASIK SELATAN, KL.


Datanglah beramai-ramai.


Asri Wahhabi berbohong kononnya ulama Islam menghalalkan liwat. Kini apabila pengaku liwat yang bernama Elton John yang mendakwa nabi Isa itu juga Gay seperti dia mahu datang ke Malaysia untuk mempromosikan Gay nya dengan usaha beberapa pihak maka umat Islam yang tidak setuju dengan kedatangan Elton John Al-Gay itu menyatakan penolakan tetapi wujud pula suara dari Asri Wahhabi mempertahankan kaki liwat nih.

Selepas ini Asri Wahhabi akan bangkitkan peristiwanya dilarang/disekat Jabatan Agama Islam Pahang JAIP dari menyampaikan ceramah Wahhabi-nya di Pahang sedangkan program ceramah tersebut tetap berjalan. Asri juga akan berkata jika tidak mahu Elton John datang ke Malaysia maka tahan aje dia di airport. Inilah kebodohan Asri dalam memahami keadaan dan dia akan terus dengan kenyataan-kenyataannya yang dah nampak amat mengarut. Inilah akibatnya jika terpengaruh dengan Wahhabi yang selalu terkait dengan kes liwat.

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?