13 November, 2011

Tawaran Diskusi Ilmiah


FaceBook Abu Syafiq klik sini

DISKUSI ILMIAH PENUH BERADAB ANTARA: USTAZ ABU SYAFIQ (SUNNI) DENGAN : www.al-fikrah.net, Mohd Aizam Bin Mas’od & www.al-ahkam.net (WAHHABI?)

TAJUK : ISU AHLI SUNNAH, WAHHABI & SYIAH

TARIKH : 17. NOV. 2011 (KHAMIS) JAM: 9.30 PAGI

TEMPAT : YAYASAN RESTU, KOMPLEKS TAMAN SENI ISLAM SELANGOR, SEKSYEN 10 SHAH ALAM (SEBELAH MASJID NEGERI SELANGOR).

WAKIL RASMI DARI al-fikrah.net, al-ahkam.net dan Aizam Mas’od SILA HUBUNGI 019-3801979 UNTUK HADIR JANGAN TAKUT KERANA INI UNTUK KEBAIKAN
DATANG BERAMAI-RAMAI


PENTING DIBAWAH INI:

Assalamu'alaikum.

Saya (Abu Syafiq) dengan lafaz Bismillahirrahmannirrahim mengajak 3 penjuru golongan yang diperkatakan sebagai Wahhabi untuk berdiskusi secara ilmiah dengan saya pada tajuk Ahli Sunnah Wal Jama'ah, Wahhabi Atau Syiah Yang Lebih Bahaya Di Malaysia? atau apa-apa sahaja tajuk terutama akidah.

Saya mewakili Ahli Sunnah Wal Jama'ah Malaysia mengajak mereka berdiskusi pada tajuk tersebut. Pelawaan saya ini adalah secara umum dan rasmi.

1- Kepada www.al-fikrah.net sila datangkan ketua anda atau orang atasan anda yang rasmi. Saya tidak suka bergaduh hanya berbincang untuk kebaikan.

2- Kepada www.al-ahkam.net juga dipersilakan ownernya untuk datang berdiskusi atau wakil rasmi anda. Saya tahu anda semua cuba berilmiah dan bersederhana maka ayyuh kita lebih merapatkan hubungan dari merenggangkannya.

3- Kepada Tuan Mohd Aizam Bin Mas'od anda amat-amat dialukan untuk datang berdiskusi. Jangan takut dan anda boleh bersedia awal kerana anda diperkata seorang yang suka memperbanyakkan alasan untuk tidak datang. Wallahu 'alam.

Jika anda dari tiga (3) penjuru ini tidak hadir secara rasmi maka saya tidak mahu isytiharkan anda semua sebagai pengecut untuk bertemu&berdiskusi bagi kebaikan bersama. Kelak dibimbangi semua orang akan isytiharkan siapa anda semua pengecut atau tidak.

INGAT! Ini bukan perdebatan bertujuan pergaduhan tetapi ia hanya diskusi ilmiah yang penuh peradaban.

Sila nyatakan segera kehadiran anda semua dengan menghubungi handphone saya di talian 019-3801979 (jangan sms sahaja mesti call).

Datanglah beramai-ramai...

Berani kerana benar! Takbir!


UNTUK FACEBOOK USTAZ ABU SYAFIQ : klik sini

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?