08 December, 2011

UMNO Yang Masukkan Syiah Ke Malaysia?

UMNO Yang Masukkan Syiah Ke Malaysia?

Tanpa disedari. Tanpa muhasabah diri kita tidak akan terasa apa-apa kesan atas perkara yang pernah kita lakukan. Isu Syiah dan Bahaya Wahhabi masih lagi hangat dibualkan di medan-medan majlis Ilmu, seminar-seminar, media pelbagai jenis. Namun sedarkah kita tindakan kita yang lalu menghasilkan keburukan sekarang ini?

Kerajaan Malaysia dibawah parti UMNO dilihat seolah telah menghalalkan Syiah di Malaysia satu ketika dahulu melalui Majlis Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan dengan mengiktiraf beberapa ajaran Syiah sebagai ajaran yang TIDAK SESAT dan boleh diamalkan. Tahukah anda kesan daripada fatwa ini walaupun ia telah diubah kini? Adakah ia sama apa yang akan berlaku ke atas ajaran Wahhabi yang diakui Majlis Fatwa itu? Ikuti jawapan serta berikan pandagan anda di :
FaceBook Bahaya Syiah Dan Wahhabi Klik Sini

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?