08 February, 2011

MEDIU.Rekrut Pelampau Wahabi.AWAS!


Dipetik klik sini

Setelah ditubuhkan pada tahun 2007 di Malaysia dengan rancangan rapi dilihat untuk mengucar-kacirkan masyarakat Islam bertopengkan nama Ahli Sunnah Wal Jamaah atau Salafiah. Pusat yang menyorok dibawah nama pendidikan global ini dimajukan lagi dengan pelbagai startegik yang bertopengkan sebuah universiti dengan nama tanah bersemadinya junjungan besar nabi Muhammad Sollallahu 'alaihi wasallam lantas dinamakan sebagai Al-Madinah International University bertempat di Plaza Masalam tingkat 11 Seksyen 9 Shah Alam Selangor.

Setelah beberapa tahun berusaha mendapatkan pelajar tempatan, malangnya pencampaian mereka dalam fatrah itu kurang memuaskan mungkin dek kerana fahaman Pelampau Wahabi masih bersumut dalam badan pusat pendidikan tersebut maka kajian demi kajian promosi dihangatkan bagi menarik pelajar tempatan memasuki pusat pengajian mereka agar diasah dan disirap dengan danur fahaman songsang yang mengfasadkan ummah melayu beberapa takhtik telah di'cantik'kan empunya badan.

Dengan susunan rapi berdaftar pada badan-badan tertentu dan memasukkan beberapa tokoh tanah air memegang jawatan penting di Universiti tersebut bagi menguatkan lagi hubungan dan beberapa kementerian tanah air ditambah lagi dengan wang (klik) yang di'tabur'kan sudah pasti meliurkan sesiapa yang kurang arif kan terjebak dalam jerat bertopeng Quran & Sunnah mereka.

Terkini difokuskan pula kepada mangsa keadaan pergolakan di Mesir iaitu pelajar-pelajar Islam melayu yang kini sudah ramai pulang ke tanah air. (klik). Tidak lupa juga beberapa 'artis' ditawarkan mengikuti program pengajian mereka diluar sana.

Mengapa umum menutup mulut membisu berdiam seribu bahasa??!!Dimana diri anda dihadapan para ulama mujahid yang mempertahankan akidah umat Islam ditanah air sendiri?!

-Bukankah Al-Madinah International University (MEDIU) tersebut jelas mengrekrut pelajar malaysia tempatan kepada pemikiran pelampau Wahabi?

Wahabi lagi?! Pasti kuncu2 Wahabi sudah muak dengan nama kad pengenalan mereka sendiri. Oklah. Buang nama WAHABI sekarang dan sila fikirkan 3 soalan ini...:

1- Didapati MEDIU cuba menghidupkan pemikiran melampau akidah pelik ala mentajsimkan Allah dan ala mentashbihkan/menyamakan Allah dengan makhluk bertopengkan pula nama Ahli Sunnah Wal Jamaah sedangkan Ahli Sunnah Wal Jamaah sebenar (khasnya ulama&umat Islam di Malaysia) amat jauh dengan akidah sedemikian. Adakah anda redha dengan akidah alam pelampau ke arah menyamakan Allah dengan makhluk ini disebarkan secara 'rasmi' ditanah air kita?.

2- Didapati MEDIU cuba menyemarakkan lagi fahaman ala takfir dan menghukum sesat ke atas akidah ulama&umat Islam khususnya di Malaysia yang berfahaman Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Tidak terlepas Sultan Salahuddin turut dihukum sesat akidahnya. Ditambah fahaman menghukum bid'ah ke atas amalan umat Islam yang ada dalil cukup masyhur dikalangan mereka. Adakah anda lihat gaya-cara ini (Tadhlil&Tabdi') akan meningkatkan perkembangan ilmu ditanah air kita?

3- Jika sekadar atas nama perkongsian ilmu ditubuhkan MEDIU di negara kita Malaysia, maka mengapa universiti yang bermanhajkan Ahli Sunnah Wal Jama'ah AL-ASYA'IRAH tidak dibenarkan ditubuhkan di tempat mereka?! (ayuh! win 2 win! tapi jangan buat lawak kerana kita bercakap pasal pertukaran ilmu agama Islam bukan ilmu dunia).

Wahai MEDIU ! ketahuilah bahawa umat Islam di Malaysia adalah berfahaman akidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah! Dan kamu serta beberapa orang belakangmu menghukum Al-Asya'irah sebagai SESAT akidahnya.

Kepada para ulama, pelajar, masyarakat Islam dan terutamanya pemimpin negara! Celiklah dari kaburmu. Perkara ini perlu diatasi secara serius dan bersama-sama.

Ratusan juta yang ditawarkan tidak menyamai sejengkal tanah disyurga kelak!
JANGAN JUAL MARUAH MU! HIDUP AL-ASYA'IRAH DIBUMI AL-ASYA'IRAH!

Takbir! Allahu akbar!

06 February, 2011

Buat Demo Anti Mubarak HARAM lagi KUFUR- Fatwa Wahabi (ular muda UMN*)


Antara Fatwa Wahabi menghukum amalan demo secara aman sebagai HARAM lagi KUFUR dan sepastinya mereka wajib dibunuh disisi Wahabi.

Melakukan demonstrasi jalanan secara aman menolak mana-mana pemimpin adalah HARAM lagi KUFUR dan sesiapa yang melakukannya maka darahnya halal untuk dibunuh- Demikian fatwa Wahabi yang jelas membenci umat Islam khususnya umat Islam yang miskin yang dipandang oleh Wahabi sebagai sampah&bangkai.

Sedih apabila Wahabi sanggup menghancurkan sejarah Islam waktu yang sama menghalalkan darah umat Islam yang mahukan perubahan. Ular-semak UMN* turut mengkafirkan ramai ulama Islam dan pemimpin Islam tidak terlepas masyarakat awam islam turut dihukum pelaku bid'ah sesat supaya menjadikan darah mereka yang tidak bersalah itu harus dibunuh seperti binatang.

Bangkitlah wahai ummah! Wahai pencinta Rasul! Wahai Ahli Sunnah Wal Jamaah yang menjadikan Quran, Sunnah, Ijmak& Qias sebagai sumber utama.

Kepada pemimpin negara.
Awasi parti anda dari idelogi/fahaman Wahabi yang bertopengkan nama Salaf sedangkan mereka adalah perosak mana-mana kumpulan Islam. Jika tidak percaya nantikan kehancuranmu!

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?