29 November, 2011

1433H Tahun Baru Azam Baru Pendakwah Ahli SunnahOleh : Ustaz Abu Syafiq Al-Asy'ary 006-019-3801979

Assalamu'alaikum warah matullahi wabarakatuh para pembaca budiman semua.

Sesungguhnya Islam adalam agamaku, Allah adalah Tuhanku, Muhammad bin Abdullah itu Rasulullah dan Nabiku.

Tiada kemanisan hidup yang hakiki melainkan berada dalam Iman dan Islam yang sebenar. Agama yang mudah dan haq. Matlamat yang cerah dan jelas. Dihiasi dengan para sahabat, ulama dan awliya.

1- Ilmu merupakan darjat yang tinggi disisi Ilahi. Antara azam yang perlu wujud pada setiap pejuang Islam khususnya Ahli Sunnah Wal Jama'ah adalah meningkatkan lagi ilmunya yang benar itu dengan mempelajari ianya secara bertalaqqi dan berguru dan kemudian menyampaikan kepada semua orang termasuk yang dianggap musuh mahupun peminat. Jika sebahagian kita boleh/tidak bermasaalah untuk duduk berkongsi ilmu dengan orang bukan Islam yang jelas memusuhi umat Islam maka mengapa tidak bagi kita yang mengaku sebagai Ahli Sunnah Wal Jamaah untuk sama-sama berkongsi ilmu.

2- Adab merupakan juga sesuatu yang meningkat-ningkat. Kita lihat sebahagian kecil remaja dihadapan orang tua mungkin mereka kurang beradab atau sesatun yang diharapkan. Namun ia akan meningkat adab dan akhlaknya pabila ilmu dan umur remaja tersebut meningkat sehari demi sehari. Begitu juga kita dan orang lain. Semoga dengan menjaga adab-adab terutama dalam berlaku kekhilafan antara kita dan orang lain maka adab dan akhlak amat wajar ditingkatkan lagi.

3- Taubat sesuatu yang amat perlu dalam kehidupan manusia yang tidak maksum ini. Kesalahan dan ketelanjuran mesti harus terus diinsafi dan diperbaiki. Kepada Allah jua pengharapan dan penyerahan. Semoga kita terus mengayuh 'basikal' dan mendayung 'perahu' kehidupan ini dengan Iman,Islam dan Ihsan bersama ilmu sebenar dengan displin yang diri yang mantap.

Wallahu Musta'aan....

13 November, 2011

Tawaran Diskusi Ilmiah


FaceBook Abu Syafiq klik sini

DISKUSI ILMIAH PENUH BERADAB ANTARA: USTAZ ABU SYAFIQ (SUNNI) DENGAN : www.al-fikrah.net, Mohd Aizam Bin Mas’od & www.al-ahkam.net (WAHHABI?)

TAJUK : ISU AHLI SUNNAH, WAHHABI & SYIAH

TARIKH : 17. NOV. 2011 (KHAMIS) JAM: 9.30 PAGI

TEMPAT : YAYASAN RESTU, KOMPLEKS TAMAN SENI ISLAM SELANGOR, SEKSYEN 10 SHAH ALAM (SEBELAH MASJID NEGERI SELANGOR).

WAKIL RASMI DARI al-fikrah.net, al-ahkam.net dan Aizam Mas’od SILA HUBUNGI 019-3801979 UNTUK HADIR JANGAN TAKUT KERANA INI UNTUK KEBAIKAN
DATANG BERAMAI-RAMAI


PENTING DIBAWAH INI:

Assalamu'alaikum.

Saya (Abu Syafiq) dengan lafaz Bismillahirrahmannirrahim mengajak 3 penjuru golongan yang diperkatakan sebagai Wahhabi untuk berdiskusi secara ilmiah dengan saya pada tajuk Ahli Sunnah Wal Jama'ah, Wahhabi Atau Syiah Yang Lebih Bahaya Di Malaysia? atau apa-apa sahaja tajuk terutama akidah.

Saya mewakili Ahli Sunnah Wal Jama'ah Malaysia mengajak mereka berdiskusi pada tajuk tersebut. Pelawaan saya ini adalah secara umum dan rasmi.

1- Kepada www.al-fikrah.net sila datangkan ketua anda atau orang atasan anda yang rasmi. Saya tidak suka bergaduh hanya berbincang untuk kebaikan.

2- Kepada www.al-ahkam.net juga dipersilakan ownernya untuk datang berdiskusi atau wakil rasmi anda. Saya tahu anda semua cuba berilmiah dan bersederhana maka ayyuh kita lebih merapatkan hubungan dari merenggangkannya.

3- Kepada Tuan Mohd Aizam Bin Mas'od anda amat-amat dialukan untuk datang berdiskusi. Jangan takut dan anda boleh bersedia awal kerana anda diperkata seorang yang suka memperbanyakkan alasan untuk tidak datang. Wallahu 'alam.

Jika anda dari tiga (3) penjuru ini tidak hadir secara rasmi maka saya tidak mahu isytiharkan anda semua sebagai pengecut untuk bertemu&berdiskusi bagi kebaikan bersama. Kelak dibimbangi semua orang akan isytiharkan siapa anda semua pengecut atau tidak.

INGAT! Ini bukan perdebatan bertujuan pergaduhan tetapi ia hanya diskusi ilmiah yang penuh peradaban.

Sila nyatakan segera kehadiran anda semua dengan menghubungi handphone saya di talian 019-3801979 (jangan sms sahaja mesti call).

Datanglah beramai-ramai...

Berani kerana benar! Takbir!


UNTUK FACEBOOK USTAZ ABU SYAFIQ : klik sini

11 November, 2011

SMS Buat www.al-fikrah.net


ADMIN-

SMS panjang daripada Ustaz Abu Syafiq menyatakan maksud seperti berikut:

Assalamu'alaikum. Saya (Abu Syafiq) sebelum ini telah banyak kali bahkan sekian lama mengajak para pencinta ilmu berdiskusi atau berdebat atau berbincang dengan saya terutama pada isu Akidah, Ahli Sunnah Wal Jamaah dan selainnya. Mungkin bagi mereka wujud beberapa sifat atau sangkaan yang tidak sepatutnya sedangkan ia boleh diselesaikan dengan perjumpaan-perjumpaan dan diskusi ilmiah beradab.

Maka atas nama cintakan kebenaran saya (Abu Syafiq) mengajak dan menyeru kepada pemilik, orang utama, atau sesiapa sahaja secara rasmi dari laman portal WWW.AL-FIKRAH.NET untuk berbincang atau berdiskusi ilmiah dan beradab dengan saya demi mencari kebaikan bersama.

Untuk makluman semua, saya tidak mengenali mereka dan tidak mengetahui apa ajaran mereka kerana saya tidak ke laman-laman yang membawa ajaran yang dikatakan pelik tetapi seperti yang dimaklumkan oleh beberapa sahabat kepada saya bahawa mereka sama sahaja dengan WWW.AL-AHKAM.NET yang membawa fahaman yang diperkatakan orang sebagai WAHHABI. Wallahu 'alam.

Setelah saya mempelawa WWW.AL-AHKAM.NET untuk berdiskusi dengan saya sejak sekian lama malangnya tiada jawapan dari mereka kini saya menawarkan diskusi ilmiah beradab bagi golongan yang dikatakan serupa dengan laman tadi.

Kepada pemilik atau orang atasan rasmi dari portal WWW.AL-FIKRAH.NET, dengan ini saya mengajak anda semua bertemu dan berbincang secara ilmiah serta beradab dengan saya pada tajuk Akidah, Ahli Sunnah dan lain-lain tetapi oleh kerana masa saya terlalu terhad saya hanya membuka tawaran ini (buat masa ini) sehingga 30.Nov.2011 dan mengikut masa-masa yang sesuai dari itu antara kedua belah pihak secara perbincangan dan format.

-Hubungi Ustaz Abu Syafiq segera di talian 006 -019- 3801979. (Ustaz Abu Syafiq akan berada di luar negara selepas awal Disember 2011

Wassalam. Berani kerana benar.

09 November, 2011

Bertaubatlah Wahai Aizam Mas'odAssalamu'alaikum.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya memohon agar Jabatan Kemajuan Islam Malaysia JAKIM memintan Mohd Aizam Bin Mas'od agar bertaubat kepada Allah kerana ;

1- Aizam Mas'od telah mendakwa Allah itu bersifat KAKI dan Allah itu BERKAKI. Sedangkan perkataan "Qodam" apabila disandarkan bukanlah ia bererti Allah itu bersifat kaki atau berkaki. Maha suci Allah dari bersifat makhluk berkaki. Malangnya Aizam Mas'od dengan jelas mendakwa sifat bagi diri dan zat Allah itu adalah KAKI.

Mantan Ketua Pengarah Jakim Dato Wan Mohamed dengan jelas menyatakan sesiapa yang mendakwa Allah itu berkaki maka ketahuilah bahawa itu bukan Allah kerana KAKI itu bukan sifat bagi Allah. Kenyataan Mantan KP JAKIM ini amat sesuai dengan displin ilmu Ahli Sunnah Wal Jamaah dan ia juga dapat menjawab tohmahan orang kafir kononnya umat Islam menyembah sama seperti mereka berhala berkaki cuma ia tiada/tidak nampak.

Kenyataan Aizam bahawa sifat bagi zat Allah itu berkaki boleh didengari sendiri dengan jelas dalam tazkirahnya di surau-surau seperti dalam rakaman bertarikh 12.5.2011 pada minit 22:00 - 22:30 ketika mana dia (Aizam) mengajar sebuah kitab yang jelas cenderung kepada pemikiran TAKFIR dan Wahhabi berjudul Al-Iman Arkanuhu Haqiqatuhu Nawaqidhuhu karangan Muhammad Naim Yasin yang jelas didalamnya mengkafirkan sesiapa yang mentakwil istawa bagi Allah itu sebagai menguasai dan juga mengkafirkan takwilan ayat-ayat lain walaupun secara hak.
Sedangkan ulama Salaf sendiri seperti Ibnu Mubarak mentakwilkan istawa bagi Allah dengan erti Menguasai. Mengapakah sampai terlalu MELAMPAU mengkafirkan pula sesiapa yang mentakwilkan ayat mutasabihaat tersebut. Nah! buku inilah yang diajar oleh Aizam di surau-surau disamping disana terpadat banyak penyelewengan yang amat jelas.

2- Aizam Mas'od juga mendakwa Allah bersifat MENIPU secara mutlak tanpa di'qaid'kan dengan membalas tipu daya orang musyrik ke atas orang Islam. MAKAR itu bukanlah sifat bagi Allah yang boleh diitlaqkan begitu sahaja sehingga menampakkan MENIPU & TIPU itu adalah sifat mutlak bagi Allah. Yang dimaksudkan dalam ayat bukan menetapkan sifat MAKAR itu bagi Allah tetapi dengan makna Allah membalas mereka orang kafir di atas tipu daya mereka kepada umat Islam.

Aizam MAs'od juga mendakwa sifat Allah itu adalah TERTARIK HATI, TURUN, DATANG, BERSEMAYAM secara HAKIKI. Sedangkan jika disebut semua tadi sebagai sifat Allah secara HAKIKI maka ia jelas boleh membawa kepada TASHBIH menyamakan Allah dengan makhluk.

Aizam Mas'od juga setuju dengan kenyataan bahawa Allah itu BERSIFAT SAMSENG. Semua ini boleh didapati dalam tazkirahnya ketika menyebarkan ajarannya di surau-surau bertarikh rakaman 12.5.2011 bermula pada minit 33:00 - 45:10.3- Aizam Mas'od juga dengan mempergunakan nama Pegawai Penyelidikan Akidah JAKIM telah membuat banyak majlis-majlis sulit tersembunyi dikumpulkan pegawa-pegawai agama lalu menebarkan fitnah dalam pembentangan tersebut bahawa ulama Islam dan ramai umat Islam sebagai sesat dan sebagainya. Aizam Mas'od dalam program2 tertentu itu menuduh kononnya ulama-ulama Islam menghalalkan riba, menkafirkan sahabat Nabi dan pelbagai tohmahan palsu tanpa bukti. Sudahlah ulama-ulama Islam itu dihina dan dituduh dalam majlis2 tersebut kemudian tuduhan itu pula tiada bukti bahkan hanya sekadar fitnah mahu memburuk-burukkan ulama Islam. Inilah Aizam Mas'od yang kini menjaja jawatannya sebagai orang besar JAKIM tetapi menghina dan menuduh ulama Islam TANPA BUKTI.

Kenyataan Aizam tersebut boleh didapati pada file kajian akidah JAKIM dan saya amat sedih apabila kajian dikaji atas nama Penyelidikan JAKIM tetapi TANPA BUKTI kukuh kemudian menuduh/memfitnah pula.

Dan banyak lagi penyelewengan pegawai JAKIM ini yang sering menjaja dirinya sebagai orang besar JAKIM. Saya memohon agar orang yang benar-benar besar dalam JAKIM terutama Ketua Pengarah JAKIM agar meminta Aizam Mas'od ini bertaubat dengan taubat nasuha atas kenyataan-kenyataannya yang bahaya pada akidah dan menghina ulama dan umat Islam dengan tuduhan tanpa pembuktian sehingga apabila ditanya dimana bukti2nya maka dijawab bukti memang tiada yang ada cakap-cakap orang sahaja.

Bertaubatlah Wahai Aizam Bin Mas'od ! Apalah nak jadi dengan kau nih!

Sekian.

Oleh: PENGARAH PENYELIDIKAN BERBUKTI. Untuk bacaan sebelum klik SINI

03 November, 2011

Diskusi Buku Al-Ibanah (Imam Al-Asy'ariy)DISKUSI BUKU: AL-IBANAH ‘AN USUL AD-DIYANAH (Karangan Imam Abul Hasan Al-Asy’ariy) Antara Fakta Dan Pemalsuan

TARIKH : 4. 11. 2011 ( JUMAAT )
MASA : 7.30 MALAM
TEMPAT : MASJID KUBAH KUNING BATU 10 CHERAS, KL. Datang beramai2..

02 November, 2011

SEMINAR AQIDAH AHLI SUNNAH WAL JAMAAHSEMINAR AQIDAH AHLI SUNNAH WAL JAMAAH

TARIKH : 3. NOV. 2011 ( KHAMIS )
TEMPAT : GRAND BALLROOM, ARAS 2, MITC AYER KEROH, MELAKA.
MASA : 10.45 PAGI – 11.45 PAGI
PENDAFTARAN : 8.00 PAGI ( PERCUMA )
DATANG AWAL DAN LUNCH BERSAMA.


Rujuk: KLIK DISINI

Silakan hadir demi cinta kepada Allah dan Akidah Islam.

01 November, 2011

Buku Asri Wahhabi Sesat


Klik DISINI Untuk Tayangan Video

Semua Muslimin dan Muslimat Ahli Sunnah Wal Jamaah BUKAN Wahhabi Dijemput Ke:

CERAMAH PERDANA AHLI SUNNAH: MEMBONGKAR KESESATAN BUKU ASRI “MENGEMUDI BAHTERA PERUBAHAN MINDA”

TARIKH : 2 / 11 / 2011 ( RABU )
MASA : 7.30 MALAM
TEMPAT : MASJID AL-BAKRI SEKSYEN 32 SHAH ALAM, SELANGOR. Datang jangan tak datang…


_________________________

Di akhir zaman kini semakin ramai manusia yang merasakan dirinya alim tentang ilmu agama malangnya dia sebenarnya merupakan perosak islam sedikit demi sedikit dengan menghina tindakan islam.

Benarlah hadith Nabawi riwayat Muslim dalam Sohih Muslim yang bermaksud:
" Diangkat orang yang jahil itu sehingga dianggap alim, kemudian ditanya padanya soalan, lantas dia memberi fatwa sesat tanpa ilmu, maka sesatlah mereka dan menyesatkan yang lain ".

Kepada Allah jua kita panjatkan kesyukuran kerana tidak terpengaruh dengan ajaran Wahhabi ini walaupun di antara mereka yang jahil kini diangkat sebagai Mufti atau
lebih layak digelar sebagai Mufti Wahhabi
( Mohd Asri : Mohd Asri Zainul Abidin Tukang Buat Kacau-bilau Dan Fitnah ).

Asri ini banyak mengunakan ajaran songsangnya untuk diserapkan ke dalam kerajaan malaysia dan rakyatnya.

Berkebetulan satu negeri yang berkobar semangat agamanya telah terpengaruh dengan pembawakan ajaran yang mengelirukan ini sehingga seorang yang jahil bahkan tidakpun berasal dari negeri tersebut telah diangkat sebagai Mufti negeri tersebut.
Disamping sokongan oleh mereka yang berpangkat besar bagi meneruskan penyebaran ajaran baru Wahhabiyah ditanah air kita ini.

Pelbagai cara dan taktik kotor digunakan oleh pendokong ajaran sesat Wahhabiyah ini, antaranya tidak mengaku diri mereka sebagai Wahhabi, bertopengkan secara dusta dengan nama 'salafi' dan 'sunnah'.

Inilah cara yang pernah dimainkan oleh golongan Syia'h sehingga sekarang.
Benarlah islam mengatakan bahawa golongan sesat ini mempunyai persamaan antara satu sama lain walaupun bergaduh di antara mereka.

Saudara seislamku.
Ajaran Wahhabiyah cukup menjijikkan.
Selain berpegang dengan aqidah salah yang menyatakan

"Allah Duduk Di atas Kursi" ,

Wahhabi juga tidak serik mengkafirkan seluruh umat islam dan menghalalkan darah umat islam.

Asri pernah mengkafirkan seluruh umat islam dalam satu sessi ceramahnya bahawa :

"Sebutan memanggil ' ya Muhammad ' adalah syirik dan kafir" .

Ganjil sungguh kenyataan Asri ini.
Adakah dengan menyebut 'ya Muhammad' atau 'ya Rasulullah' dikira sebagai musyrik?!
Fatwa apakah ini wahai Asri?! Bukankah MuftiN Asri sendiri dan Wahhabi-wahhabi yang lain turut memanggil orang sedemikian?! adakah Asri dan kuncu-kuncunya dah kafirkan diri sendiri pula?.

Saudara sekalian, ketahuilah bahawa kenyataan tersebut adalah fatwa sesat datang dari
bekas Mufti Wahabi!
Saya cukup pelik kenapa orang yang sejahil Asri ini diangkat sebagai mufti.

Kita sebagai umat islam yang mempunyai asas Al-Quran dan Hadith sepatutnya tidak terpengaruh dengan sorokan bertopeng kelulusan PHD atau Dr. atau apa apa sahaja yang diserapka oleh barat.

Bukankah Dr.Amina Wadud si wanita pening juga bergelar Doktor Falsafah dan merupakan pensyarah di Universiti terkemuka yang berkelulusan PHD dalam bidang agama islam?!

Nah!..tanpa disedari ramai,
Asri ini walaupun sering di war-warkan sebagai Dr. ( Doktor Falsafah ) tidak ubah seperti sekufu Dr. Amina Wadud dalam menghidupkan bid'h.
Kita sebagai umat islam sepatutnya menimbang mengikut syariat islam berlandaskan Al-quran dan As-Sunnah, bukannya berdasarkan sijil semata-mata.

Asri banyak bertopengkan dengan nama penentang bid'ah, malangnya dia sendiri yang membuat bid'ah
Lihat saja bida'h dan pendustaan yang dihasilkan olehnya dalam aqidah antaranya Asri ini menyatakan dalam satu majalah secara dusta:
" Akidah Imam Syafie adalah Allah Duduk".

Sungguh berani si MuftiN ini berdusta terhadap Imam Syafie dan tidak gentar melakukan bid'a dalam akidah.
Dalam Al-Quran dan Al-Hadith tidak pernah menyatakan " Allah Duduk ",
maka mengapa Asri menyandarkannya kepada Allah?! Sedangkan hakikatnya dalam kitab Imam Syafie Al-Wasiyah tidak wujud perkataan tersebut.

Dahulu, Asri telah mengeluarkan gesaan baru dan fatwa yang cukup menjijikkan selain akidah Wahhabi yang songsang iaitu menghina tindakan Jabatan Agama Islam dalam membenteras gejala khalwat atau permulaan zina di hotel-hotel.
Asri telah berfatwa bahawa : "Tindakan Jabatan Agama Islam merisik bagi membenteras gejala khalwat di hotel-hotel adalah bertentangan dengan islam".

Subhanallah. Siapakah orang atau dalang yang dipertahankan oleh Asri ini?!
Kalaulah tindakan Jabatan Agama Islam membenteras gejala khalwat di hotel-hotel tidak dianggap sebagai Nahi mungkar?
apakah yang dianggap sebagai nahi mungkar oleh Asri Al-Wahhabi ini?!.
Adakah Asri mahu menunggu sehingga zina berlaku di tepi-tepi jalan depan mata baru nak ambil tindakan?!

Kenyataan Asri ini amat disokong oleh golongan Liberal atau yang Asri
sendiri namakan sebagai Islam Liberal.
Mereka ini gemar mengamalkan perkara terkutuk di dalam hotel-hotel berdasar penangkapan jabatan agama islam.

Kenyataan Asri tersebuat amat bertentangan dengan konsep islam dan Hadith Nabawi.
Sekiranya islam mengesyorkan amalan merisik dari rumah ke rumah untuk mengamalkan amal ma'ruf seperti pergi ke rumah-rumah yang dirasakan ahli rumah tersebut memerlukan bantuan bagi menghulurkan bantuan yang sememangnya amalan ini dianggap amal ma'ruf dan amalan yang baik,
begitu jugalah tidak salah sekiranya pihak bertanggungjawab seperti Jabatan Agama Islam merisik tempat-tempat seperti hotel untuk mencegah kemungkaran.

Seperti mana pihak bertanggungjawab tidak menunggu ribuan fakir miskin keluar terpampang depan mata meminta bantuan bahkan pihak bertanggung jawab pergi merisik tempat-tempat yang dirasakan kewujudan mereka untuk menghulurkan bantuan (amal ma'ruf),

Nah!
begitu jugalah Jabatan Agama Islam tidak perlu menunggu maksiat terpampang depan mata baru nak ambil tindakan.
Dan hadith Nabawi riwayat Muslim yang terkenal bermaksud : "Barangsiapa diantara kamu yang mengetahui wujudnya kemungkaran, hendaklah dia mencegahnya".
"Roa" dalam hadith tersebut bererti 'alima iaitu mengetahui. Macama mana nak tahu kalau tidak mencari.

Sekiranya Jabatan Agama Islam tidak merisik untuk menangkap pengkhalwat di hotel-hotel, maka kenyanglah orang yang berduit untuk buat maksiat di hotel-hotel bersama mana-mana pelacur yang diidamkan.
Adakah mereka ini yang dipertahankan oleh Asri?!.

Setelah banyak pembentangan ilmiah bahawa bercanggahnya Asri
dengan konsep islam dan Hadith Nabi, maka jelaslah tugas dan fatwa Mufti Wahhabi tersebut tidak ubah ibarat
" Menjilat danur demi memuaskan nafsu anjing yang menjaganya".

Inilah tugas Wahhabi. Apa sahaja pangkat yang dipegang pasti akan merosakkan dan memalukan serta menghina islam itu sendiri.

Semoga kita diselamatkan oleh Allah daripada fitnah golongan Wahhabiyyah. Amin ya Robbal ?lamin.

Asri Wahhabi Halalkan Liwat? Asri Suka Gay Elton JohnKlik DISINI Untuk Borak Dan Komen

CERAMAH PERDANA BERTAJUK : KRITIKAN ILMIAH KE ATAS MANTAN “TALIBAN” YANG MEMPERTAHANKAN “GAY”

TARIKH : 1.11.11 ( SELASA)
MASA : 7.30 MALAM
TEMPAT : SURAU AL-FALAH, BANDAR TASIK SELATAN, KL.


Datanglah beramai-ramai.


Asri Wahhabi berbohong kononnya ulama Islam menghalalkan liwat. Kini apabila pengaku liwat yang bernama Elton John yang mendakwa nabi Isa itu juga Gay seperti dia mahu datang ke Malaysia untuk mempromosikan Gay nya dengan usaha beberapa pihak maka umat Islam yang tidak setuju dengan kedatangan Elton John Al-Gay itu menyatakan penolakan tetapi wujud pula suara dari Asri Wahhabi mempertahankan kaki liwat nih.

Selepas ini Asri Wahhabi akan bangkitkan peristiwanya dilarang/disekat Jabatan Agama Islam Pahang JAIP dari menyampaikan ceramah Wahhabi-nya di Pahang sedangkan program ceramah tersebut tetap berjalan. Asri juga akan berkata jika tidak mahu Elton John datang ke Malaysia maka tahan aje dia di airport. Inilah kebodohan Asri dalam memahami keadaan dan dia akan terus dengan kenyataan-kenyataannya yang dah nampak amat mengarut. Inilah akibatnya jika terpengaruh dengan Wahhabi yang selalu terkait dengan kes liwat.

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?