25 January, 2012

Debat Syeikh Salim Alwan Al-Husainiy & Wahhabi Takfiri

Dibawah ini merupakan debat antara Ulama Keturunan Nabi Muhammad yang merupakan juga Ulama Ahli Sunnah Wal Jama'ah iaitu Dr. Syeikh Salim 'Alwan Al-Husainiy berdebat dengan seorang pelampau terrorist Wahhabi yang mengkafirkan ulama Islam dan menyamakan Allah dengan makhluk bernama Abdur Rahman Ad-Dimasqiah yang mengakui dirinya dibuang dari Al-Azhar kerana melakukan jenayah yang terkutuk berkaitan dengan isu hubungan sulit yang haram.

Debat ini dalam bahasa Arab diadakan pada 9.11.1994 di Universiti Australia pada tajuk-tajuk berkaitan Akidah, Tohmahan Wahhabi, Pendustaan Wahhabi, Tawassul dan pelbagai lagi. Diakhir perdebatan Wahhabi telah membelasah pengikut Ahli Sunnah Wal Jama'ah kerana tokoh Wahhabi itu tidak dapat menjawab soalan dan lari.

Selamat menonton... Hidup Ahli Sunnah! Hancur Wahhabi Takfiri Tashbihi!

1 comment:

ALFARUQI said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?