23 February, 2012

MEDIU hukum umat Islam Malaysia KAFIR?Saya memohon agar dirujuk penulisan saya sebelum-sebelum ini berkaitan Al-Madinah International University (MEDIU) yang berada kini di Malaysia.

Ini merupakan satu dari ratusan bukti bahaya MEDIU kepada umat Islam di Malaysia dan saya mohon perhatian kepada MQA, JAKIM, BUKIT AMAN dan selainnya termasuk mereka yang di lobi oleh MEDIU kemudian dilantik sebagai orang besar MEDIU untuk kepentingan orang asing yang jenis merosakkan negara Malaysia dengan membawa fahaman mengkafirkan umat Islam Ahli Sunnah Wal Jama'ah di Malaysia tanpa disedari.

Saya tahu bahawa MEDIU melobi pemimpin-pemimpin negara dan beberapa orang seperti Pengerusi Majlis Fatwa Kebangsaan agar pusat pengajian mereka yang tidak disedari itu yang sebenarnya berjenis mengkafirkan umat Islam dan ulama Islam dilihat dari mata kasar sebagai tempat pusat pengajian yang normal sahaja sedangkan ia tempat mengrekrut pelampau yang akan dan bakal memusnahkan negara Malaysia dengan pertelingkahan yang baka timbul kelak. Jika tidak sayang Islam sayangilah umat di tanah air kita ini pelihara mereka dari terpengaruh dengan dakyah MEDIU yang amat melampau.

MEDIU HUKUM UMAT ISLAM AHLI SUNNAH SEBAGAI SESAT AKIDAH

Jelas selain bukti2 lain MEDIU mengajar pelajarnya di Malaysia agar menganggap Ahli Sunnah Wal Jama'ah di Malaysia ini adalah SESAT AQIDAH di sila lihat buktinya di bawah:Segala pembuktian yang lain anda boleh dapati dalam blog ini yang akan dipaparkan dengan fakta ilmiah bukti kukuh dari semasa ke semasa demi menjaga keharmonian umat Islam di Malaysia.

1 comment:

Tajul Muluk said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?