22 February, 2012

MEDIU. Surat Terbuka Buat MQA,JAKIM & Imigresen Malaysia


Sila klik LiKe pada Facebook untuk nampak paparan bukti kesesatan universiti Wahhabi: Klik Sini Facebook

Al Madinah International University MEDIU merupakan sebuah institut pengajian tinggi ASING yg ditubuhkah di Shah Alam, Malaysia bertujuan menyebarkan fahaman ganjil mengkafirkan ulama dan umat Islam Ahli Sunnah Wal Jama'ah Malaysia dan ia akan membawa kepada perpecahan umat khususnya di Malaysia.

Buat pengetahuan semua terutama Malaysia Qualifications Agency (MQA), Jabatan Kemajuan Islam Malaysia & Imigresem Malaysia bahawa MEDIU merupakan pusat mengrekrut anak anak muda di Malaysia supaya menjadi seorang manusia yang membid'ahkan, mengkafirkan dan menghina Ahli Sunnah Wal Jama'ah di Malaysia yang akan membawa kepada perpecahan umat Islam khususnya di tanah air kita. Bukankah sudah belambak Institut Pengajian Tinggi yang tersedia untuk anak-anak kita di tanah air kita? Dikatakan..Mengapa perlu kepada MEDIU yang langsung tidak memberi apa-apa faedah kepada pembangunan modal insan bahkan membawa ajaran Wahhabi yang mengkafirkan dan menghina para ulama Islam Ahli Sunnah Wal Jama'ah.

Kepada MQA, pihak tuan perlu tahu bahawa MEDIU dilihat banyak melanggar beberapa syarat kepentingan kebaikan umat Islam dan jangan hanya dengan bayaran wang duit kita jadi kabur sehingga menjual maruah Islam dan perpaduan kita dan beberapa dokument yang meragukan.

Kepada JAKIM, pihak tuan sepatutnya bersuara lantang dalam hal ini kerana MEDIU dengan jelas menghidupkan fahaman mengkafirkan dan menghina ulama dan umat Islam terutama fahaman Ahli Sunnah Wal Jama'ah di Malaysia ini.

Kepada pihak Imigresen Malaysia, pihak tuan juga perlu tahu bahawa kewujudan MEDIU di Malaysia adalah bertujuan untuk membawa kepada kemudahan visa bagi warga asing yang entah apa latar belakang mereka. Perkara ini diakui sendiri oleh pelajar MEDIU di Malaysia bahawa MEDIU di Malaysia ditubuhkan untuk memberi pas lawatan ikhtisas bagi warga asing agar boleh lepak di Malaysia dan BUKAN untuk ilmu kerana MEDIU seolah tiada ilmu yang hendak disampaikan.

Maka dengan ini saya (Abu Syafiq) warganegara Malaysia yang prihatin menjemput MEDIU, MQA, JAKIM dan mana2 pihak untuk bersua muka menjelaskan bahaya pemikiran MEDIU ini kepada umat Islam di Malaysia kerana MEDIU mengkafirkan, menghukum sesat ulama dan umat Islam Ahli Sunnah Wal Jama'ah. Pihak tuan juga boleh hadir ke Majlis Khas menjelaskan bahaya MEDIU ini pada hari Sabtu 25.02.2012 jam 7.30mlm - 8.30mlm di Masjid Jamiatus Solahiah, Sg Tua, Gombak atau anda boleh terus menghubungi HP saya ditalian 019 3801979 tiada bayarn dikenakan semuanya free off cash demi kebaikan dan perpaduan umat Islam di Malaysia.Sila klik LiKe pada Facebook untuk nampak paparan bukti kesesatan universiti Wahhabi: Klik Sini Facebook

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?