26 March, 2012

PENGAJIAN LIVE (Paltalk) Isu Semasa & Akidah Ahli Sunnah Wal Jama'ahIlmu Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar Di Paltalk Sekarang !!! Insya Allah Setiap Hari 24 jam Siang Dan Malam Room/Bilik Kajian Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar Akan Di Buka !!! Daftar Segera PERCUMA !

Ikuti Pengajian Talaqqi Kitab Ahli Sunnah Wal Jama'ah Sebenar melalui online di Program Paltalk bersama room Islam Malaysia "Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar".

Caranya:
1- Jika anda sudah memiliki akaun Paltalk maka on sahaja kemudian cari Room bernama : "Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar".

2- Jika anda belum memiliki akaun Paltalk atau tidak tahu apa-apa pasal Paltalk maka ini caranya dan langkah-langkah untuk memiliki dan Join Room bernama "Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar" di Paltalk :

1. Search/cari di Google nama Paltalk kemudian klik pada laman tersebut www.paltalk.com kemudian Download program Paltalk tersebut secara percuma.

Kemudian ikutlah cara pendaftaran yang diletakkan.

2- Kemudian daftar Usernama anda dan masuk register macam biasa.

3- Klik bahagian Actions dan klik pada Join a Chat Room kemudia pilih bahagian yang tertulis Religion & Spiritality kemudian pilih Islam dan seterusnya pilih Room Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar dan pastikan JANGAN memilih Room sesat terutama room Wahhabi. Anda juga boleh lebih mudah untuk mencari Room Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar dengan menaip nama tersebut di bahagian search dalam kotak search Paltalk anda dan type : " Ahli Sunnah Wal Jamaah Sebenar " atau anda juga boleh Add terus ID saya : abu_syafiq1 dan saya akan invite anda ke Room.

4- Pastikan anda mempunyai spEaker dan ok dan juga mikrophone untuk bercakap dengan mendengar pengajian dan penerangan secara langsung LIVE.

5- Jika anda menghadapi masaalah atau mahu bertanya call/hubungi saya terus di talian 006 019 3801979.

Langkah bergambar seperti dibawah juga mungkin membantu:
No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?