18 May, 2012

Sifat Solat Wahhabi?

WAHHABI TIPU IMAM AL BUKHARI & ULAMA-ULAMA HADITH. 


Dalam kitab-kitab mengenai Solat yang ditulis oleh tokoh-tokoh Wahhabi seperti buku tulisan Al-Albani AlWahhabi dan Wahhabi selainnya kelihatan wahhabi-wahhabi ini menipu kita dengan berdusta: 


1-Kononnya dalam Al-Muwatto oleh Imam Malik & Jamiul Sohih oleh Imam Al-Bukhari meriwaytkan hadith Nabi letakkan 2 tangan (mendakap) ”PADA dada” ketika solat.
Sedangkn ia tiada dlm Sohih Bukhariy&Muwatto menyebut sedemikian atau ”ATAS dada". 


2- Wahhabi berdusta kononnya yang sunnah HANYALAH meletakkn 2 tangan atas dada. Sedangkan Imam Ahmad sendiri tidak suka sedemikian. 


3- Wahhabi memusing fakta kononnya Sunnah ini (letak 2 tangan ATAS dada ketika qiyam) diamalkan oleh Ishaq b Rahawaih. Sedangkan Wahhabi sendiri nyatakn Imam Ishaq b Rahawaih letak 2 tangannya di BAWAH dadanya juga. (Rujuk buku Wahhabi di atas).


Maka segala buku yang ditulis oleh Wahhabi amat bahaya kepada umat Islam dan akan menyebabkan orang benci dengan ilmu Islam yang sebenar kerana kepalsuan yang dilakukan oleh penulis-penulis Wahhabi. Berhati-hati dengan buku Wahhabi kerana agen Yahudi mahu hancurkan Islam dari dalam.


Berpeganglah dengan Aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah dan beramal dengan mazhab muktabar mazhab emapat Hanafi,Syafii,Maliki,Hambali.


Say No To Wahhabi 

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?