05 May, 2013

Perdana Menteri Malaysia 7 (PRU 13)

Pilihanraya Umum Malaysia kali ke 13 sedang hangat bakal berlangsung. SPR iaitu Suruhanjaya Pilihanraya tanah air kita Malaysia sibuk dengan tugas masing-masing bagi setiap pegawai melaksanakan tugas jawatan yang diberi.

Barisan Nasional BN, Parti Islam Semalaysia PAS, Parti Keadilan Rakyat PKR, DAP dan lain-lain masing-masing dengan tugas masing-masing.

Pastinya Perdana Menteri Malaysia yang baru bakal dinantikan namun negara pasti akan berhadapan dengan pelbagai ujian selepas ini.

Siapakah yang dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke - 7? Selepas PRU 13 yg berlangsung pada 5 May 2013 Ahad 8.00 pagi sehingga 5.00 petang waktu Malaysia siapakah bala di isytihar sebagai PM Msia ke 7?

Lihat manfaat video Youtube di bawah ini:PERDANA MENTERI MALAYSIA 7 (baru)

No comments:


Klik Gambar Untuk Cepat

APA ITU WAHABI SEBENARNYA ?

AKIDAH ISLAM

AKIDAH ISLAM
INILAH AKIDAH ISLAM YANG RIWAYATKAN OLEH IMAM MUSLIM DALAM SOHIHNYA

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI

SYEIKH ABDULLAH AL-HARARI : PAKAR HADITH ZAMAN KINI & PEJUANG AQIDAH ISLAM ZAMAN KINI
Pakar Ilmu Hadith Zaman Kini Adalah Seorang Ulama Yang Beraliran Ahli Sunnah Wal Jama'ah Iaitu Al-Muhaddith Syeikh Abdullah Al-Harari. Wahhabi Yang Memusuhi Islam Dan Wahhabi Yang Membawa Ajaran Mujassimah Sangat Benci Terhadap Semua Ulama Islam Dan Mengkafirkan Umat Islam

Syeikh Abdullah Al-Harari

  • http://www.youtube.com/watch?v=3XfsIPzC4S8&NR=1

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY

SYEIKH SAYYID 'ALAWI AL-MALIKY
Beliau merupakan ulama ASWJ yg dikafirkan oleh Wahhabi. Beliau mengajar di Masjid Al-Haram Mekah di Bab As-Salam mengenai ilmu aqidah Ahli Sunnah Wal Jama'ah Al-Asya'irah. Kemudian beliau dihalau oleh Wahhabi dan dimaki oleh Wahhabi sebagai Thogout Babis Salam. Wahhabi adalah Yahudi dan pembunuh ulama Islam.

Blog Ini Telah Mencecah Lebih 1 Juta Pengunjung Dalam Masa 10 Bulan Dari Pembukaan

Min Aina Yanzuruna Ilaina?